понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 15 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 15 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-15 13:00:002022-09-15 17:30:00БитолаДемир Хисар: Битолска, Гоце Делчев, Бензинска пумпа Здравствен дом Демир Хисар
  2022-09-15 09:00:002022-09-15 15:00:00Битолас.Нижеполе со околните објекти.
  2022-09-15 07:00:002022-09-15 16:00:00Битоласелата: Алинци, Мусинци, Мојно, Водовод Мојно,Црничани, Орле, Маково и Путурус
  2022-09-15 09:00:002022-09-15 14:00:00Битоладел од ул.Тошо Даскало , дел од ул. Гаврило Радомир, дел од ул.Солункса , дел од ул.Партизанска со околните стопански и нестопански објекти.
  2022-09-15 07:30:422022-09-15 14:00:42ВелесПоголем дел од Нас. Превалец
  2022-09-15 11:00:002022-09-15 12:30:00Гостиварс.Неготино, с.Градец, с.Сенокосе, с.Калиште, с.Ѓурѓевиште, с.Горјане, с.Ломница
  2022-09-15 09:00:002022-09-15 15:00:00Гостивардел од с.Врапчиште-област кај пошта
  2022-09-15 09:00:002022-09-15 16:00:00Гостиварул.Шуматоска
  2022-09-15 10:00:002022-09-15 11:30:00Гостиварс.Добридол, дел од с.Топлица.
  2022-09-15 09:00:002022-09-15 14:00:00Делчевос.Саса, Вера Јоциќ, Мечкаре, Филтер станица, Маврово, Ристовци, Моштица, дел од Косевица
  2022-09-15 08:30:002022-09-15 10:00:00Кавадарциул.Игман, Козара, дел од Индустриска и Прилепска
  2022-09-15 12:00:002022-09-15 13:00:00Кавадарцидел од ул.7-ми Септември, Ленинова, Сремски фронт, Димката Ангелов Габерот, Иво Андрич, Св.Кирил и Методиј
  2022-09-15 09:00:002022-09-15 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: с.Тажево, Тажеска Река, с.Брезница, Селиште, Козји Дол, Коломот, Капина
  2022-09-15 08:00:002022-09-15 13:00:00КочаниВИНИЦА: нов објект на Макпрогрес- Развоен центар на ул. Илинденска, с.Лески
  2022-09-15 08:15:002022-09-15 14:00:00Кратоводел од с.Филиповци (маала Стојчевци и Диманци).
  2022-09-15 09:00:002022-09-15 11:00:00КумановоУл.Доне Дожинов, објекти во поранешна печатница. погон на слаткарница Грими, маркет ДУБО, ф-ка за кондури во објект на поранешна печатница
  2022-09-15 08:00:002022-09-15 14:30:00Кумановос.Лопате
  2022-09-15 10:00:002022-09-15 12:00:00ОхридРЕСЕН: централно градско подрачје околу плоштадот
  2022-09-15 12:30:002022-09-15 14:30:00ОхридРЕСЕН: населба Кумсал, Ресен, ул. Наум Веслиевски
  2022-09-15 08:00:002022-09-15 16:00:00Прилепс.Беловодица
  2022-09-15 09:00:002022-09-15 13:30:00Прилепс. Мало Рувци
  2022-09-15 08:00:002022-09-15 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул. Виктор Иванович Григорович,ул. Рилски Конгрес од бр. 60 до бр. 110
  2022-09-15 08:00:002022-09-15 18:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од објекти, викендици, во с.Долна Матка, во околина пред Манастир Св.Богородица
  2022-09-15 08:00:002022-09-15 18:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од Национален Парк „Јасен“ , кај место викано „Ивање“
  2022-09-15 09:00:002022-09-15 14:00:00СтрумицаИнститут за Памук, Индустриска зона Дабиле, (после 11h Петралинци, Старо Балдовци, Хамзали, Рудник Огражден, Дрвош, Сарај, Гечерлија, Чанаклија)
  2022-09-15 10:30:002022-09-15 12:30:00Струмицадел од с.Зубово
  2022-09-15 09:00:002022-09-15 11:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во близина на Мак Петрол Бензинска Пумпа на влез во ТЕ и објекти околу
  2022-09-15 09:20:002022-09-15 14:00:00ТетовоПОРОЈ: водните пумпи с.Порој
  2022-09-15 10:00:002022-09-15 14:00:00ШтипЦРВУЛЕВО, РУЉАК, ПРИПЕЧАНИ, КАЈАУЗЛИЈА, ЕБИПЛИЈА, ПАРНАЛИЈА, КУЧИЦА, ДЕТСКО ОДМАРАЛИШТЕ, ВРТЕШКА, ВИЛИ ПЛАЧКОВИЦА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ