недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 15.02.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 15.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-15 08:002024-02-15 14:00БитолаНовачки пат, на потегот од ГП Пелагонија до Цермат дел ул.Шералти
  2024-02-15 08:302024-02-15 15:00Битолас.Брусник, Вили Брусник МХЦ Сапунчица Стрежево, ТС Шафкул
  2024-02-15 06:302024-02-15 15:00Гевгелијацентарот и северниот дел на Валандово (од ул.М.Тито и централното шеталиште, Божичка чешма до полиција, старото собрание, Комунален сервис , од ул.Лазаревачка , ул.Ленинова,Пионерска , горен дел на ул.Л.Колишевски, ул.Орце Николов)
  2024-02-15 08:252024-02-15 10:30КавадарциНЕГОТИНО - Црвени Брегови, Курија
  2024-02-15 11:002024-02-15 13:00КочаниПРОБИШТИП - с.Бучиште, с.Трипатанци, с.Гујновци, с.Гајранци, с.Пишица. Глобица, с.Троло
  2024-02-15 10:452024-02-15 15:30Охридс. Горно Перово во Ресен.
  2024-02-15 09:002024-02-15 15:00Прилепул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-02-15 08:002024-02-15 15:00Скопје Васил Главиновс.Ајватовци без напојувањe ќе останат потрошувачите на улицата лево од Електро Микица и потрошувачите на главната улицата кон Илинден
  2024-02-15 09:002024-02-15 15:00Скопје Ѓорче ПетровЧУЧЕР - САНДЕВО, околина на пристапниот пат до манастирот СВ Архангел Михаил и поштата во с.Кучевиште.
  2024-02-15 09:002024-02-15 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од потрошувачите на с.Кучково (околу Чешма на средсело и пат с.Кучково- с.Грачани)
  2024-02-15 09:302024-02-15 13:00СтрумицаРАДОВИШ - дел од ул.22 Октомври, ул.Партизанска, ул.Марксова, дел од ул.Кеј 8ми Септември
  2024-02-15 08:002024-02-15 15:00Струмицас.Градско Балдовци и сепарација КИПО
  2024-02-15 09:002024-02-15 14:00Тетоводел од с.Жилче, СИРИЧИНО, ШЕМШЕВО
  2024-02-15 09:302024-02-15 14:00ШтипДЕЛ ОД С.КАРБИНЦИ,ДЕЛОТ КОН ЦРКВАТА И СТАРА САМОПОСЛУГА
  2024-02-15 09:002024-02-15 11:00Штипул.Сутјеска бр.48/5, 48/4, 48/3, 48/2 и 48/1
  2024-02-15 11:002024-02-15 14:30Штипдел од населба Балканска

  НАЈНОВИ ВЕСТИ