вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 14.12.2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 14.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-14 08:452023-12-14 16:30БитолаТС: с. Добромири, г и д Агларци, Далбеговци, Дедебалци, Трап, Будаково, Алинци, Путурус, Мусинци, Мојно, Црничани, Маково, Орле, Рапеш д. Ореово, Брана и работилница РЕК, Грумази, Арматуш, Мегленци и Космофон Мегленци
  2023-12-14 09:302023-12-14 14:30ВелесГулевска Населба, Бистрица, Црешнево, Богомила, Карчо, Ореше, Нежилово, Папрадиште, Планинарски дом Чеплес
  2023-12-14 05:002023-12-14 17:00Гевгелијасите објекти на Граничен премин Богородица и објектите после Граничниот премин од наша страна
  2023-12-14 09:002023-12-14 15:00Гостиварул.М.Ч.Филипоски (Спортска Сала - Младост, катастар) дел од корисниците на ЕЕ во непосредна близина на Спортската Сала и Катастарот
  2023-12-14 09:002023-12-14 15:00ГостиварВРАПЧИШТЕ: Мал дел од с.Врапчиште (околу центарот)
  2023-12-14 06:002023-12-14 12:00ДелчевоБЕРОВО: м.в. Трска
  2023-12-14 11:002023-12-14 11:30ДелчевоПЕХЧЕВО: дел од ул-те: Киро Медарски,Симон Андоновски,Славчо Кацарски и Борис Кидрич
  2023-12-14 12:002023-12-14 12:30ДелчевоПЕХЧЕВО: дел од ул-те: Пиринска, Буковиќ, Моша пијаде, Страхил Кујунџиски и Даме Груев
  2023-12-14 10:002023-12-14 10:30ДелчевоПЕХЧЕВО: дел од ул-те: 27-ми Март, Илинденска, Мирче Ацев, 29-ти Ноември и Буковиќ
  2023-12-14 09:152023-12-14 14:15Кочаниул. Сремска, ул. Раде Кончар, ул. Охридска, ул. Скопска
  2023-12-14 08:002023-12-14 14:00Кратовос.Ветуница, с.Отошница, с.Гулинци, с.Станча, с.Пклиште, с.Герман и с.Нерав.
  2023-12-14 09:002023-12-14 11:00Кумановодел од корисници од с.Опае
  2023-12-14 09:002023-12-14 11:00КумановоТС Индустриска Зона Речица
  2023-12-14 08:002023-12-14 16:00Прилепул.Генерал Васко Карангелески кај самопослуга Меше Промет, Меше Промет, ул.11-ти Октомври,ул.Крушевска, Зграда Техника
  2023-12-14 08:302023-12-14 16:30Прилепул.Браќа Шемкоски, ул.Стојан Јошески и ул.Пиринска - дел ( од ТС Тризла 2 до ул.Стојан Јошески )
  2023-12-14 08:002023-12-14 15:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Мирослав Крлежа, дел од ул.Никола Тримпаре, дел од ул.Дебарца, дел од ул.Коста Кирков, дел одул.Борка Талевски, дел од бул.Св.Климент Охридски
  2023-12-14 12:002023-12-14 15:00Скопје АеродромУл. Фрањо Клуз бр.7
  2023-12-14 10:002023-12-14 14:00Скопје Аеродромдел од с.Драчево, ул.Драчевска
  2023-12-14 08:302023-12-14 11:30Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул Ташко Караџа, ул Бапчор
  2023-12-14 08:302023-12-14 09:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: ул.Индира Ганди,дел од ул.Хаџи Јован Шишов, ул.Тиквешка, Амбулантата и градинката 8-ми Април
  2023-12-14 10:002023-12-14 12:00Скопје Ѓорче Петровс.Крушопек
  2023-12-14 10:302023-12-14 13:00СтругаЛАБУНИШТА: Каменолом Б.Хани и И.Влаши
  2023-12-14 09:302023-12-14 15:00Стругас.Жировница.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ