вторник, февруари 7, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 14 10 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 14 10 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-10-14 08:00:002021-10-14 16:00:00Битолас. Вирово, с. Мренога, ХПП Вирово, с. Церово и с. Боиште
  2021-10-14 10:00:002021-10-14 12:00:00Гостиварс. Калиште
  2021-10-14 13:15:002021-10-14 15:00:00Гостиварс. Ломница
  2021-10-14 08:10:002021-10-14 09:30:00Делчевоул. Брдославица и дел од ул. Маршал Тито - влез на Берово кај Бензинската на Макпетрол
  2021-10-14 10:30:002021-10-14 12:30:00Кичевоул. Маршал Тито, ул. Прилепска, Амит Челопечанрц, Белградска
  2021-10-14 13:00:002021-10-14 15:00:00Кичевоул. Ужичка, Дичо Војвода, ул. Моша Пијаде, Методија Стефаноски, Спасен Силјаноски
  2021-10-14 09:00:002021-10-14 14:00:00Кочанис. Грдовци (делот околу Зрновски пат)
  2021-10-14 07:00:002021-10-14 11:00:00КумановоТермо Лифт, нас. Карпош
  2021-10-14 10:30:002021-10-14 11:00:00КумановоСтопански субјекти и домаќинства од Нас. Карпош од Бара до излез на Нас. kарпош (Бујана Трејд, Бијана шус, Фраг Мак, Мега, Терма лифт, рестоант фемили, Мока Пром, Ѓоше млин, Бодан, дел од Никуљски пат после бара, Месна индустрија Никси
  2021-10-14 07:00:002021-10-14 07:30:00Кумановоод населба Карпош, од Бара до излез на Нас. Карпош, (Бујана Трејд, Бијана шус, Фраг Мак, Мега, Терма лифт, рестоант фемили, Мока Пром, Ѓоше млин, Бодан, дел од Никуљски пат после бара, Месна индустрија Никси
  2021-10-14 11:00:002021-10-14 14:30:00Охриднаселбата на улица Александар Турунџев до вкрстување со улица 15 - ти Корпус кај Инсајд Ауто плац
  2021-10-14 09:00:002021-10-14 15:00:00Скопје Аеродромдел од с. Студеничани (од џамијата кон ОУ Наим Фрашери)
  2021-10-14 09:00:002021-10-14 13:00:00Скопје Аеродромдел од с. Горно Соње (ул. 3)
  2021-10-14 08:00:002021-10-14 15:30:00Скопје Аеродромдел од бул. Видое Смилевски Бато блок спроти ПСС згради бр. 1, 9, 3, 5
  2021-10-14 09:00:002021-10-14 10:30:00Скопје Аеродромдел од ул. Лазар Димитров (од бр. 38 до 45), ул. Добромир Хрс
  2021-10-14 12:00:002021-10-14 15:00:00Скопје Аеродромдел од с. Морани
  2021-10-14 09:00:002021-10-14 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровБул. Партизански Одреди, зграда бр. 66 и околината
  2021-10-14 09:30:002021-10-14 15:30:00ТетовоО. У. Братство Мигени, дел од ул. Љ. Божиновски - Пиш, дел од ул. Пробиштипска, дел од ул. Јордан Златанов, дел од ул. Мирче Ацев, дел од ул. Кумановска, дел од ул. Орце Николов, дел од ул. Бане Стефановски, дел од ул. М. Рајчевиќ, ул. 127, 128, 129
  2021-10-14 08:45:002021-10-14 15:00:00Тетоводел од Населба Дреноец, ул. 151, ул. Саво Тасевски, дел од ул. Кумановска, дел од ул. Михајло Рајчевиќ, Касарна „Кузман Јосифивски Питу“, дел од ул. Иво Лола Рибар кон Стадион, ул. 125, 126, дел од ул. Љубо Божиновски Пиш карши Тетовчанка, дел од ул. Јордан Златаноски, дел од ул. Христо Антовски, дел од ул. Благоја Тоска од раскрсница со ул. Борис Кидрич кон с. Порој, ул. 135
  2021-10-14 08:45:002021-10-14 15:00:00Тетовоул. Иво Лола Рибар кај пазарче, ул. Пролетерска, ул. Вера Циривири, населба Поток, ул. Иво Лола Рибар кај Детска Градинка, Поток, ул. Кумановска, ул. Кичевска, ул. Дебарска, ул. Јадранска, ул. Поточка, ул. Карпош, ПТТ и Телеком во Центар, ул. Прохор Пчински, ул. Гоце Делчев, ул. Љубљанска, ул. Нишка, ул. Партизанска, ул. Крушевачка,населба Поток, ул. 151, 152, 153, 154м, населба Дреновец, Детска Градинка Младост Поток

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја