четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 14 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 14 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-14 08:00:002022-07-14 12:00:00Битолас. Брусник, Вили Брусник 1, 2 и 3, Мебел Линеа, Винарија Чифлиг, МХЦ Стрежево.
  2022-07-14 08:30:002022-07-14 09:30:00ВелесФ-ка за шински возила, КОЛСКА, СОКОМАК - Битола, ПЕ Велес - откуп и прерботка на тутун
  2022-07-14 08:30:332022-07-14 13:30:33ВелесДел од потрошувачите ул. Васил Иљоски и ул. Андон Папрадишки, м. В. Локва и околните области
  2022-07-14 11:00:002022-07-14 12:00:00Гостивардел од с. Добридол
  2022-07-14 09:00:002022-07-14 15:00:00Гостиварс. Ломница
  2022-07-14 06:00:002022-07-14 13:00:00Гостиварс. Церово и с. Сретково
  2022-07-14 09:30:002022-07-14 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД - село Брезница, Тажеска река, Тажево, резерват Јасен, Брезничка река
  2022-07-14 10:00:002022-07-14 12:00:00Кратовос. Каврак
  2022-07-14 08:00:002022-07-14 15:00:00Кратовос. Ранковце
  2022-07-14 12:00:002022-07-14 14:00:00Кумановокорисниците од Доброшане, место викано Донков млин
  2022-07-14 09:00:002022-07-14 11:00:00КумановоМладо нагоричино - Трендафилци
  2022-07-14 08:30:002022-07-14 14:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Рилски Конгрес, дел од ул. Банско, дел од ул. Кратовска
  2022-07-14 08:00:002022-07-14 13:00:00Скопје АеродромМесто викано Крст.
  2022-07-14 12:00:002022-07-14 15:00:00Скопје АеродромБул. Борис Трајковски, од каналот до семафорите кај Кристина Дамил
  2022-07-14 08:30:002022-07-14 14:30:00Скопје Аеродромдел од ул. Лазар Димитров
  2022-07-14 09:05:542022-07-14 12:05:54Стругас. Долна Белица, стовариштата и отпадите кои се наоѓаат пред влезот на селото
  2022-07-14 10:00:002022-07-14 12:00:00Стругаселото Шум кон с. Радолишта
  2022-07-14 10:00:002022-07-14 12:00:00Стругас. Шум кои се напојуваат ТС Агим Агуши
  2022-07-14 08:00:002022-07-14 10:00:00СтругаДебар - населба Венец 1, и тоа објектите кои се наоѓаат на улица 11-ти Октомври.
  2022-07-14 10:00:002022-07-14 15:00:00Струмицас. Сушево, Сушево пумпа, репетитор, ТВ Сител Сушево
  2022-07-14 10:00:002022-07-14 14:00:00ТетовоНН мрежа на ул. Страшо Пинџур.
  2022-07-14 08:30:002022-07-14 11:30:00Штипдел од ул. Гоце Делчев, ЕМУЦ и околината , Заводот за вработување, ресторан Лонгуров, старата зграда позади печатницата Лонгуров и останатите објекти во кругот на ЕМУЦ
  2022-07-14 06:00:002022-07-14 06:30:00ШтипМлекара, Албатрос, Вивенди, Актива Аргир и др. ресторан и бенз. пумпа Ваго, АМСМ и околината, дел од нас. Автокоманда, ул. Сутјеска и др.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ