понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 14 01 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 14 01 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-01-14 10:00:002021-01-14 14:00:00ГевгелијаКованец, Серменин,Конско,Хума, Смрдлива вода, Ски Центар
  2021-01-14 09:00:002021-01-14 14:30:00ГевгелијаВаландов: ул.Питу Гули, Бојмија и Димитар Влахов
  2021-01-14 10:00:002021-01-14 11:00:00Охридс. Рамне
  2021-01-14 09:00:002021-01-14 14:30:00Скопје Аеродромул.Видео Смилевски Бато зграда бр.10 позади Рамстор
  2021-01-14 10:00:002021-01-14 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: бул.Партизански одреди згр.бр.59
  2021-01-14 09:00:002021-01-14 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Орман

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја