четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 13 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 13 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-13 09:00:002022-10-13 12:00:00Битолакорисниците на ТС Акваленд, ТС Зенио Доленци, с.Железнец, ТС ниол Трејд, ХПП Големо Илино, ХПП Кушница, Космофон Доленци
  2022-10-13 08:45:002022-10-13 15:10:00Битоласелата: Долно и Горно Дивјаци, Кочишта, Ново Село, Пуста Река, Ракитница, Растојца, ТС Војне, ХПП Жаба, Ново Село Космофон и с.Арилево
  2022-10-13 09:00:002022-10-13 13:00:00Битолаулиците: Смилевска, Јоаким Крчовски, Таку Димитровски, Босанска, дел од Охридска, дел од Генерал Васко Карангелевски, дел од 11-та Македонска Девизија и Педагошки Факултет Битола
  2022-10-13 08:05:032022-10-13 11:40:03Велесул. Тодор Јанев, ул. Лазо Трпковски, ук Ќиро Чучук, ул. Васил Главинов, ул. Игманска, ул. Сараевска. Нивни делови
  2022-10-13 09:00:002022-10-13 15:00:00Гостивардел од с.Чегране кај пумпи
  2022-10-13 08:30:002022-10-13 15:30:00Кичевосело Колари, каменолом Букович
  2022-10-13 10:00:002022-10-13 12:00:00Кратовос.Огут
  2022-10-13 08:00:002022-10-13 14:30:00КумановоТАБАНОВЦЕ: дел од корисниците од Сланиште,Граничен премин Табановце и дел од Табановце
  2022-10-13 08:00:002022-10-13 13:00:00Прилепс.Ношпал, с.Добрушево, с.Вашарејца, с.Лознани, Млин Лознани, с.Ивањевци, с.Трновци, с.Подино, с.Св.Тодори
  2022-10-13 09:30:002022-10-13 14:00:00Прилепс.Заполжани, с.Вранче, с.Средорек, с.Кутлешево, с.Бело Поле, с.Средорек
  2022-10-13 09:00:002022-10-13 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од корисниците на ул.Иван Цанкар
  2022-10-13 09:45:002022-10-13 14:00:00Тетоводел од ул. Благоја Тоска и ул Борис Кидрич и ул.121, Биро за труд, центар за социјални грижи, дел од печатница, кафе симпл

  НАЈНОВИ ВЕСТИ