среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 13 07 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 13 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-13 08:252023-07-13 15:00Гевгелијаселата Казандол, Дедели, Собри, Башибос, Чалакли, Прстен, Дурутли, Куртамзали, вклучително и околните корисници (пумпа Чалакли , каменолом Маврово/Жикол, плантажа Раброво ...,)
  2023-07-13 08:302023-07-13 15:00Гостиварс. Пожаране
  2023-07-13 09:302023-07-13 14:00Делчевос.Митрашинци, с.Мачево, с.Будинарци
  2023-07-13 19:002023-07-13 20:00Кавадарциул.Дисанска
  2023-07-13 13:002023-07-13 14:00Кавадарциул.Дисанска
  2023-07-13 08:302023-07-13 14:00КочаниКОЧАНИ: ул. Македонска
  2023-07-13 09:002023-07-13 14:00КочаниВИНИЦА: ул. Илинденска делот од Макпрогрес на влез на Виница до Бензинска Макпетрол, с.Лески
  2023-07-13 11:302023-07-13 13:00КумановоРечица, Долно Којнаре, ул.Никола Тесла, Прмакови ниви, Козјак Менза кон Мебел Ви, Споменик Костурник
  2023-07-13 08:302023-07-13 10:00Кумановокорисниците од с.Орашац, Доброшане, Шупљи камен, дел од Зелен рид, дел околу црква св.Мина, ул.Никола Михајловски Брада
  2023-07-13 10:002023-07-13 11:30Кумановокорисниците од Тромеѓа, Азмак, Бејтеви ниви, Зебрњак
  2023-07-13 08:002023-07-13 15:00ПрилепБЕЛУШИНО: с.Селце, с.Борино, с.Белушино
  2023-07-13 09:302023-07-13 13:30Прилепс.Витолиште,с.Полчиште,Репетитори Пантеле
  2023-07-13 09:002023-07-13 15:00Скопје Ѓорче ПетровЧУЧЕР - САНДЕВО: дел од корисниците од Чучер Сандево
  2023-07-13 11:002023-07-13 14:00Скопје Ѓорче ПетровСАРАЈ: корисниците од главната улица во Сарај(ул.1721 кон Глумово) кои се напојуваат од ТС Сарај 9
  2023-07-13 06:002023-07-13 09:00Тетоводел од град Тетово, објект на Интерпромет(нова стоковна), дел од град Тетово, објект на Тинекс
  2023-07-13 10:002023-07-13 14:00Тетоводел од град Тетово, објкети кои се наоѓаат во близина на старо Медицинско школо и кај амамот
  2023-07-13 09:002023-07-13 15:00Тетоводел од с.Пршовце, објекти кои се наоѓаат после џамијата кон с.Отушиште,корисници во сокак нагоре во с.Пршовце

  НАЈНОВИ ВЕСТИ