петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 13.06.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 13.06.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-06-13 09:202024-06-13 15:00ГостиварМАВРОВО - област кај школото, област пат за галичник, област кај манастир, кај ресторан Mавровски мерак и ресторан Mиа
  2024-06-13 09:002024-06-13 13:00Кавадарцисело Фариш, место викано Фариш Станица и Река Раец
  2024-06-13 09:302024-06-13 14:00Прилепс.Никодин,с.Ракле,Ман.Никодин
  2024-06-13 09:002024-06-13 12:00Скопје АеродромДел од ул.Илија Ристовски, дел од ул.9008
  2024-06-13 08:002024-06-13 15:00Скопје АеродромУЛИЦА МАКЕДОНИЈА, ЗГРАДА ВАРДАР ТЕХНО МЕТАЛ, ХОТЕЛ ТУРИСТ, ЈПДП, ЗГРАДА ВМРО И ОКОЛИНАТА
  2024-06-13 08:002024-06-13 14:00Скопје АеродромДРАЧЕВО - дел од ул.Мишевска, дел од ул.Бранко Заревски, дел од ул.Китка, до раскрсница со ул.Ратко Митровиќ
  2024-06-13 08:302024-06-13 13:00Скопје Васил Главиновул. Јоаким Крчовски, дел кон Косовска амбасада, ул. Самоилова - дел од Косовска Амбасада до Турска Амбасада
  2024-06-13 09:002024-06-13 10:30Скопје Васил Главиновдел Ул Никола Петров
  2024-06-13 10:302024-06-13 15:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Бродец.
  2024-06-13 09:002024-06-13 11:00Скопје Ѓорче Петровулица Девол.
  2024-06-13 11:452024-06-13 13:45СтругаДЕБАР - Митрополија, Ваковска Река, Булики, Аме, Баништа, Селокуќи, Спас, Кривци, Касарна АРМ, Ваков, И. Еребара, Караула Блато, Граничен премин, Дебарски Бањи, Стара Пошта, Параспур, Фурна Цветко, Пазариште, Морена, Кули, ЈНА, Манајазир, Хотел Венец, Петре Поповски, Јусуф Еребара, Шпиље Транс, Депласт, Стара Пошта
  2024-06-13 09:302024-06-13 10:00Струмицаул.Ленинова бр.31/1 , бр.31/2 и бр.31/3
  2024-06-13 10:002024-06-13 14:00ШтипДЕЛ ОД УЛ. Г.М.АПОСТОЛСКИ, УЛ СТРАШО ПИНЏУР, ДЕЛ ОД УЛ. ЉУБЕН ИВАНОВ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ