среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 13 05 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 13 05 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-05-13 07:20:002021-05-13 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: дел од ул. Никола Мартиновски (дуќаните во Скопски Пазар и околните дуќани), мал дел од ул.Војдан Чернодрински.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја