петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 13 01 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 13 01 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-01-13 09:00:002022-01-13 12:00:00Гостивардел од ул. Мара Угринова - кон Готекс
  2022-01-13 09:00:002022-01-13 16:00:00Гостивардел од с. Добридол - област кон Неготино
  2022-01-13 09:00:002022-01-13 12:00:00Тетовосепарацијата Долно Седларце, објектот за плочки (ТеЛинди) кај надвозникот
  2022-01-13 09:30:002022-01-13 14:30:00ШтипДЕЛ ОД С. КАРБИНЦИ, КАЈ ОПШТИНАТА И ОУ СТРАШО ПИНЏУР

  НАЈНОВИ ВЕСТИ