петок, март 5, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 12 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 12 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-11-12 09:00:002020-11-12 12:00:00ГостиварГОСТИВАР: дел од с.Добридол - област на излез кон неготино.
  2020-11-12 08:30:002020-11-12 15:30:00КичевоКИЧЕВО: дел од ул. Мирко Милески.
  2020-11-12 08:00:002020-11-12 14:30:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: нас.Грмаѓе.
  2020-11-12 12:00:002020-11-12 13:00:00Охриддел од с.Штрбово од сред село према езеро.
  2020-11-12 11:00:002020-11-12 12:00:00ОхридОХРИД: ул.Прилепска, дел од ул. Винковачка.
  2020-11-12 10:00:002020-11-12 15:00:00ОхридГОРЕНЦИ: дел од с.Горенци.
  2020-11-12 08:30:002020-11-12 14:30:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: делови од ул.Коперникова и ул.Иван Турѓењев во Драчево.
  2020-11-12 09:00:002020-11-12 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Иван Козаров од бр.2 до бр.22 и од 33 до 51, ул.Доситеј Обрадовик бр.3.
  2020-11-12 08:30:002020-11-12 14:30:00Скопје Васил ГлавиновКАТЛАНОВО: дел од с. Катланово, Кочкова населба, Месна река (Катлановска Бања), Космофон One VIP, с. Градманци, Вентилаторска Станица.
  2020-11-12 10:00:002020-11-12 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровБОЈАНЕ: корисниците од с.Бојане.
  2020-11-12 09:00:002020-11-12 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: дел од корисниците во Волково, Новоселски пат и Стопански двор.
  2020-11-12 13:00:002020-11-12 15:00:00СтругаДЕБАР: Корисниците од Општина Дебар, Центар Жупа и Маврово-Ростуше, ф-ка Кнауф, ф-ка МЛ Гари. Работа во ХЕЦ Шпиље од страна на ЕЛЕМ.
  2020-11-12 09:00:002020-11-12 16:00:00СтрумицаКОНЧЕ: с.Ракитец, с.Долни Липовиќ, с.Горно Липовиќ и мв.Пожар.
  2020-11-12 09:00:002020-11-12 12:30:00Струмицадел на Долна мала во с. Муртино, односно дел од објекти покрај пат за с. Моноспитово.
  2020-11-12 10:00:002020-11-12 12:00:00ТетовоТЕТОВО: ул.Благоја Тоска во близина на касарната.
  2020-11-12 09:30:002020-11-12 15:00:00ТетовоДОЛНА ЛЕШНИЦА: с.Долна Лешница, с.Горна Лешница.
  2020-11-12 09:00:002020-11-12 15:00:00ТетовоТЕТОВО: с. Порој Населба Циглана, ул. Фуштанска.
  2020-11-12 13:00:002020-11-12 15:00:00ТетовоТЕТОВО: средното училиште Моша Пијаде, и објектите околу него.
  2020-11-12 09:00:002020-11-12 11:30:00ШтипШТИП: нас.Железничка станица, дел кај Силосите
  2020-11-12 09:15:002020-11-12 14:00:00ШтипШТИП: дел од реон Кадидере, ул.Васил Доганџиски и др.
  2020-11-12 10:00:002020-11-12 14:00:00ШтипЛОЗОВО: дел од с.Лозово.

   

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја