вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 12 10 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 12 10 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-10-12 06:002023-10-12 08:20Битола ТС: Карпш3, Фринко, Вили Бистрица, Буково1и2, Бук.Ливади1и2, Бук. Мост1и2, г. Орехово, Вили Буково, Битола Текс, Стар Прогрес, Транскоп, Логоварди1 2и3, Поешево, Логоварди1и2, Д. Свињар, Драгош, Граешница, Канино, К. Каннски, Кишава1и2, Крстоар, Лажец1и2, Олевени, Острец, Породин, Велушина1, Вили Алеко, вили Олевени, Жабени, сопствена Термо
  2023-10-12 08:302023-10-12 14:30БитолаШералти, Индустриска, Монтинг, ГП ПЕлистер, Пржо, Печатница ЗД, Црвен Крст,
  2023-10-12 08:302023-10-12 15:00Гостиварс.Куново и с.Трново
  2023-10-12 08:452023-10-12 14:30ДелчевоБЕРОВО: Населба Абланица, Беровско Езеро, МХЕ Клепалска Река, Мобимак Фета, Брана Линако, м.викано Лаката, Пипонски Колиби, Шумски Рибарник
  2023-10-12 08:302023-10-12 15:00Кавадарцис. Марена
  2023-10-12 09:002023-10-12 15:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Дел од бул.Теодосиј Гологанов, од Католичка црква до ул.Ленинова, Дел од ул.Костурски Херои
  2023-10-12 06:002023-10-12 15:00Скопје Васил Главиновдел од Визбегово, објектите во близина на Пантер-Мис, дел од ул.2, дел од Качаначки пат
  2023-10-12 09:002023-10-12 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од корисниците на ул.Лихнида и околу СУГС Кочо Рацин
  2023-10-12 08:302023-10-12 12:30СтругаМИСЛЕШЕВО: дел од потрошувачите ул.Едвард Кардељ Мислешево (околу каналот)
  2023-10-12 10:002023-10-12 15:00Струмицадел од с.Трибичино
  2023-10-12 09:002023-10-12 15:00Тетоводел од с.Гајре, објекти кои се наоѓаат на влез во селото
  2023-10-12 11:002023-10-12 12:45ТетовоЖЕРОВЈАНЕ: Б.П Нептун Петрол во с.Жеровјане
  2023-10-12 09:002023-10-12 18:00ШтипС.АМЗАБЕГОВО,ФУЛ ХАУС(МАГРО,СЕМЕНАРСТВО),ОПИТНО,АВИОПУНКТ ПЕШИРОВО,ОРАНЖЕРИИ КАЈ ПЕШИРОВО
  2023-10-12 09:002023-10-12 15:00ШтипВрсаково, Судиќ и Сарчиево

  НАЈНОВИ ВЕСТИ