вторник, февруари 7, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 12 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 12 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-12 08:30:002021-08-12 11:00:00Велесдел од потрошувачите во с. Иванковци
  2021-08-12 08:30:002021-08-12 14:30:00Гостивардел од ул.Балиндолска и дел од с.Балиндол
  2021-08-12 08:15:002021-08-12 10:15:00Гостиварс.Митрови Крсти, с.Горна и Долна Ѓоновица, с.Куново, с.Трново, нас.Малотурчане, с.Беловиште, с.Лакавица, с.Србиново, с.Железна река, с.Падалиште, ХПП Падалишка река
  2021-08-12 10:00:002021-08-12 14:00:00Кичеводел од село Белица (рестораните с. Белица), Тажевска река, Брезничка река, село Тажево, село Брезница и резерват Јасен
  2021-08-12 08:00:002021-08-12 15:00:00Кумановодел од корисниците во с.Романовце , Романовце Самет 2 , Јафи Гранити, Пупмна Станица Романовце, Железничка Станица Романовце, Брзак и Агино Село
  2021-08-12 08:00:002021-08-12 10:00:00Скопје АеродромДел од с.Ракотинци, објектите во потегот кон Црвена прс, од репетиторот кон гробиштата
  2021-08-12 10:30:002021-08-12 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Саса 2, околу бр.26., делот позади школото
  2021-08-12 07:55:002021-08-12 09:00:00Скопје Васил Главиновс.Кадино
  2021-08-12 09:00:002021-08-12 11:00:00Скопје Васил ГлавиновПЕТРОВЕЦ: Меѓународен аеродром Скопје
  2021-08-12 09:05:002021-08-12 11:00:00Скопје Васил ГлавиновПЕТРОВЕЦ: Индустриска зона Ќојлија Петровец Скопје МК 1000, НЈСК Холдинг
  2021-08-12 11:00:002021-08-12 13:00:00Скопје Васил ГлавиновКАДИНО: ул. 10, ПЕКАБЕСКО А.Д.
  2021-08-12 07:30:002021-08-12 12:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Резиденција на Македонска Православна Црква и објекти во нејзина непосредна околина
  2021-08-12 09:00:002021-08-12 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ДеЛ од корисниците на ул.Теодосие Синаистки
  2021-08-12 07:00:002021-08-12 09:30:00СтругаЦарина Ќафасан, База Аснера и Караула Треска.
  2021-08-12 08:00:002021-08-12 13:00:00Тетовос.Сетоле, с.Једоарце, с.Отуње, дел од с.Џепчиште, македонско мало, и објектите на патот за СОЈ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја