петок, јули 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 11.07.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 11.07.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-07-11 09:002024-07-11 14:00БитолаТехнички Факултет, Медицинско Училиште, Систина, Автобуска Станица, дел од ул Железничка и ул.Македонска Фаланга
  2024-07-11 05:002024-07-11 15:30Велесул.Милан Страчковски, Плоштад Којник, ул.Славе Петков, ул.Питу Гули, ул.Кирил Пејчиновиќ
  2024-07-11 09:202024-07-11 14:30Гостиварс. Врбен
  2024-07-11 13:002024-07-11 14:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА - голем дел од градот, МХЕ Каменичка Река, дел од Павлиш Дол
  2024-07-11 09:302024-07-11 10:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА - град Каменица, МХЕ Каменичка Река, дел од Павлиш Дол
  2024-07-11 09:302024-07-11 14:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА - Централно Градско Подрачје, маркет КИТ ГО, кафе барови во центар, пошта, Кино зграда
  2024-07-11 08:002024-07-11 15:00Кратовос.Трново и с.Мала Црцорија.
  2024-07-11 12:002024-07-11 14:00Кумановоул.Тоде Думба, пред кошеви
  2024-07-11 09:302024-07-11 11:30Куманово ул.Дрган Стопаревиќ,ул.Васил Драгомански,ул.Тоде Думба
  2024-07-11 08:002024-07-11 12:00Скопје АеродромПРИПОР - ул.Христо Татарчев 15
  2024-07-11 09:002024-07-11 13:00Скопје Аеродромул. Народни Херои бр. 1 до бр. 5А, маркет Жито, тобако Томи.
  2024-07-11 09:002024-07-11 11:00Скопје Аеродромул.Партение Зографски, дел од ул.Востаничка (мали броеви), ул.Димитар Беровски, дел од ул.Црниче
  2024-07-11 13:302024-07-11 15:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул.Џумајска
  2024-07-11 09:002024-07-11 13:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул.Дамаска
  2024-07-11 09:002024-07-11 13:30Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Бардовци во близина на училиштето.
  2024-07-11 08:302024-07-11 15:30Стругас, Велешта, Влез Велешта, Ајри, Леку, Расим Туризам, Амбуланта, Полиција, Автобуска
  2024-07-11 10:302024-07-11 16:00СтругаДел од с.Долно Косоврасти, о.Дебар
  2024-07-11 09:302024-07-11 11:30Стругадел од потрошувачите во Дебар.
  2024-07-11 09:002024-07-11 15:00Струга дел од корисниците на с. Подгорци.
  2024-07-11 08:002024-07-11 10:00Струмицаул.Ленинова бр.31/1, бр.31/2 и бр.31/3 (новата зграда Партизан)
  2024-07-11 09:002024-07-11 13:00ТетовоНОВО СЕЛО, ЦЕРОВО, РОГЛЕ
  2024-07-11 08:302024-07-11 12:30Тетовос.Синичане
  2024-07-11 12:302024-07-11 15:30Тетовопат за с.Брвеница
  2024-07-11 10:002024-07-11 14:00ШтипС.ШАШАВАРЛИЈА, КАЛАПЕТРОВЦИ, КОШЕВО, ПОЧИВАЛО,НИКОМАН

  НАЈНОВИ ВЕСТИ