среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 11 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 11 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-11 09:40:002021-03-11 14:00:00ВелесУЛАНЦИ: ЈКП Градско во Уланци, с. Уланци, Нафтовод Уланци
  2021-03-11 09:00:002021-03-11 15:00:00Гостиварповремени краткотрајни прекини на ул.18ти Ноември
  2021-03-11 09:00:002021-03-11 15:00:00Гостиварс.Горна Бањица- област кај рибарникот
  2021-03-11 06:30:002021-03-11 15:00:00Гостиварул.Илинденска ( објекти на АСАНИ КОМПАНИ)
  2021-03-11 08:25:002021-03-11 14:30:00Делчевос. Габрово
  2021-03-11 08:40:002021-03-11 15:00:00Кичевосело Јаорец, село Долно и Горно Добреноец
  2021-03-11 11:30:002021-03-11 13:30:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: нас.Куков Дол, с.Лозаново, нас.Лозаново, нас.Бегови Бавчи
  2021-03-11 08:00:002021-03-11 14:30:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: дел од Дрење, Обејктите околу базент во Крива Паланка, место Велин брег
  2021-03-11 09:30:002021-03-11 15:00:00Кратовос.Ветуница, с.Страцин, с.Пендак и репетитор на Т- мобиле.
  2021-03-11 09:30:002021-03-11 11:30:00КумановоМак Петрол бензинска - Автопат
  2021-03-11 13:30:002021-03-11 14:30:00ОхридРЕСЕН: од стара Слога до мостовите кон Горно Дупени
  2021-03-11 09:30:002021-03-11 11:00:00ОхридРЕСЕН: ул.4 до рскрс. со ул 11ти Октомври, ул.11ти Октомври од рас.со ул.4 кон бавчи, ул.К.Трајчевски, згради во нас.Црквиште, дел од ул.Ленинова до авт.станица, ул.Иво Лола Рибар, згради околу ТС Маврово, поранешен објект на ЕВН, фаб.Нова Слога, ул.Борис Кидриќ од раск.со И.Л.Рибар до место викано мостови кон Ц.Двор, Спортска Сала, КамМаркет, нас.Пролет, фаб.Алгрета, бет.база Милјовски, ул.Корчуланска од мост кон Битола, рест.Парламент, бенз. пумпа Макпетрол
  2021-03-11 10:00:002021-03-11 14:00:00ОхридРЕСЕН: централниот дел на село Наколец
  2021-03-11 10:00:002021-03-11 13:00:00Охриддел од с. Рамне, уличката зад споменикот
  2021-03-11 10:00:002021-03-11 16:00:00ОхридРЕСЕН: село Крани, влезот на селото и делот до поштата и црквата
  2021-03-11 09:30:002021-03-11 15:30:00ПрилепМесност Тополи, отпад Даскало
  2021-03-11 09:00:002021-03-11 11:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Партеније Зографски објекти околу редни броеви 34,36,38,40,42,43,45,47 и 49 како и ресторант Баба Цана
  2021-03-11 12:00:002021-03-11 14:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Коста Шахов општина Центар
  2021-03-11 10:00:002021-03-11 15:00:00Скопје Аеродромс. Држилово, Горно маало
  2021-03-11 09:00:002021-03-11 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровМИРКОВЦИ: дел од корисниците во с.Г.Оризари, с.Бразда, с.Голиово, Гранит
  2021-03-11 12:00:002021-03-11 15:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Глумово
  2021-03-11 08:30:182021-03-11 15:00:18СтругаДел од с.Лабуништа
  2021-03-11 09:30:002021-03-11 11:30:00ТетовоЧЕЛОПЕК: с.Долни Челопек, с.Горни Челопек

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја