петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 11.01.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 11.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-11 09:302024-01-11 11:30Велесдел од ул. Благој Ѓорев, Апекс Казино, Штаб на ВМРО
  2024-01-11 09:002024-01-11 10:00ВелесУлица Борис Трајковски бр 3 влез 1
  2024-01-11 11:002024-01-11 12:00Кичевосело Козица, Белица, ХПП Белица
  2024-01-11 09:502024-01-11 13:30Кочанифирми во круг на Атом Стопански двор на ул. Теодосија Паунов
  2024-01-11 09:302024-01-11 13:30КочаниФевруарски поход, Пеесета македонска дивизија, 23-та македонска бригада, Сремска, 1-ви Мај, Роза Петрова, 3-та Македонска бригада
  2024-01-11 07:302024-01-11 11:30КратовоГАБАР: Распќе, Стрниште, ОГУТ:Огут центар, Огут Качарци, Метежево ГРАДЕЦ: Коритарски рид, Милевци, Рамни Камен
  2024-01-11 09:002024-01-11 15:00Скопје Аеродромдел од с. Зелениково, почетоткот на селото
  2024-01-11 09:002024-01-11 12:00Скопје Аеродромул.Иван Козаров бр.49,бр.47,бр.45 и ул.Христо Татарчев бр.36
  2024-01-11 09:002024-01-11 15:00Скопје Аеродромдел од с. Зелениково, околу зградата на општината и кон школото
  2024-01-11 09:002024-01-11 14:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: дел од нас.Железара, ул.Коце Металец, ул.Рударска, ул.Филип Филиповиќ
  2024-01-11 08:302024-01-11 14:00Скопје Ѓорче Петровс.Крушопек
  2024-01-11 10:002024-01-11 12:00Тетовос.Стримница

  НАЈНОВИ ВЕСТИ