вторник, октомври 3, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 10 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 10 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-10 09:00:002022-03-10 15:00:00Битолаул.Глигор Прличев - зградите на ГП Пелистер со околните стопански и нестопански објекти
  2022-03-10 09:00:002022-03-10 13:00:00Гевгелијакорисниците на Булеварот, пред Градската бензинска пумпа на Макпетрол
  2022-03-10 09:00:002022-03-10 16:00:00Кичеводел од село Ехлоец
  2022-03-10 08:00:002022-03-10 14:00:00КумановоПчињски пат, Викендици краста, викендици Новине, Краста каменолом и Маврово, Ѓубриште, Пчиња, Винце, Студена бара, Ново село
  2022-03-10 14:30:002022-03-10 17:30:00ОхридШикле, Мирен Сон, Гир Риг, Енмон, Јанко ДООЕЛ, Ла Каса, МТ Ауто, Бензиска пумпа Макпетрол на излез кон Ресен, Сеј Пром, Хоби Центар, Ела Мак,Ниче Транс
  2022-03-10 09:00:002022-03-10 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Исаија Мажовски
  2022-03-10 08:30:002022-03-10 11:30:00СтругаМИСЛЕШЕВО: дел од с.Мислешево (објектите околу сервис Лачка и главен пат за Струга)
  2022-03-10 09:00:002022-03-10 11:00:00СтрумицаРАДОВИШ: с. Подареш, С. Јаргулиуца, с. Покрајчево, с. Ораовица, с. Злеово, с. Вошанци, Јуребо, Еуропетрол бензинска
  2022-03-10 11:00:002022-03-10 13:00:00СтрумицаКОНЧЕ: с. Ињево, с. Дедино, с. Ракитец, с. Долни Липовиќ, с. Горни Липовиќ, Пожар, с. Конче, с. Лубница, с. Габревци, с. Долни Радеш
  2022-03-10 09:00:002022-03-10 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ: ул.1-ви Мај, дел од ул.Ацо Караманов, дел од ул.Партизанска
  2022-03-10 09:15:002022-03-10 13:00:00Тетовоул.Иљирија (Маршал Тито) Влезот од објектот на СДСМ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја