недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 10 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 10 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-10 08:15:002022-02-10 15:00:00Велескланица Агриа, репетитор св. Илија, м. в. Трпезица, м. в. Чука и Под Чука, м. в. Бојаџиина чешма, мотел Македонија и бензиска кај мотел Македонија, с. Црквино, м. в. Венуле, Вегрупа Венуле и Изгрев Венуле, с. Караслари
  2022-02-10 09:00:002022-02-10 14:00:00Гостивардел од ул.Беличица- кај мили керамика
  2022-02-10 08:30:002022-02-10 15:00:00Кратовос. Куклица
  2022-02-10 10:00:002022-02-10 12:00:00Охриддел од улица 7-ми ноември во делот од Крст Џамија до магацин Алпојо
  2022-02-10 12:00:002022-02-10 14:00:00Охриддел од улицата Ристо Чадо во делот на 11-та Урбана населба
  2022-02-10 09:00:002022-02-10 15:00:00Скопје Аеродромбул. Видое Смилевски Бато, згради спроти ПСС блок 1, 3, 5, 9
  2022-02-10 09:00:002022-02-10 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Фјодор Достоевски и ул. Петар Чајковски
  2022-02-10 09:00:002022-02-10 12:00:00СтрумицаРАДОВИШ - ул. Ана Поцкова, ул. Маршал Тито, ул. 6-ти Ноември, дел од ул. Илинденска
  2022-02-10 09:00:002022-02-10 15:00:00СтрумицаГРАДОШОРЦИ, Индустриска зона - радинг, Елени, Роберто, Цамбулев, с. Добрејци, Фабрики претпријатија на Просенички пат, с. Василево, с. Висока Маала, с. Доброшинци, Брана и викендици, с. Нова Маала. Засегнатите области ќе немаат напојување краткотрајно два пати во текот на денот, заради манипуалации, освен фабриката “Навипром“ која за цело време на работа ќе биде без електрична енергија.
  2022-02-10 09:30:002022-02-10 14:30:00Тетоводел од ул. Јане Сандански, од стар Кам мракет до Болница
  2022-02-10 09:00:002022-02-10 15:00:00Тетоводел од с. Пирок
  2022-02-10 09:30:002022-02-10 14:30:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - НАСЕЛБА СВЕТИ СПАС (РУДИНА)
  2022-02-10 09:30:002022-02-10 14:30:00Штипс.Аџиматово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ