четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 09 11 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 09 11 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-11-09 09:152023-11-09 11:00БитолаТС: с. Лажец, Граешница, Драгош, Кишава и ХМС Лажец
  2023-11-09 08:152023-11-09 16:00Битолаул.Стрчин, Горниот дел од населба Стрчин, Лавчански Пат и с. Лавци со околината и дел од ул.Анести Пановски
  2023-11-09 09:252023-11-09 14:00ВелесЧАШКА:Габровник, Ореше, Нежилово, Попрадиште, Ораов Дол, Теово Согле, Мокрени, Гулевска населба, Бистрица, Црешнево, Богомила, Планинарски дом Чеплес, Манастир Св.Богородица, Оморани Телеком, Козарска фарма
  2023-11-09 06:302023-11-09 13:00Гевгелијадел од корисниците од Гевгелија (ул.11 Октомври, Г.Делчев, СМ Данко)
  2023-11-09 09:002023-11-09 14:00Гостивардел од нас.Питарница
  2023-11-09 08:452023-11-09 15:00Гостиварс.Куново, с.Трново
  2023-11-09 09:002023-11-09 15:00Кичевос.Кладник
  2023-11-09 08:302023-11-09 15:00КочаниОранжерии во с.Долни Подлог кај Зелена Куќа, фирма Агротреф-оранжерии, објект на Геотерма
  2023-11-09 08:452023-11-09 12:30КочаниВИНИЦА: хотел Шагал кај Превалец на пат Кочани - Виница, фирма Рото-М кај Превалец на пат Кочани- Виница
  2023-11-09 08:302023-11-09 15:00КочаниТериторија на Општина Чешиново - Облешево - кратки прекини во напојувањето од 08:30h до 09:00h и од 15:00h до 15:30h
  2023-11-09 08:002023-11-09 16:00Кратовос.Луке, с.Подржи Коњ
  2023-11-09 07:302023-11-09 13:00Кратовос.Дренак
  2023-11-09 08:302023-11-09 16:30Прилепул.Пиринска- дел ( кон ул.Мице Козар)
  2023-11-09 08:002023-11-09 14:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Дел од Бул.Босна и Херцеговина односно пет постоечки социјални згради и новата зграда што се гради
  2023-11-09 08:302023-11-09 14:00Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: ул.2 и ул.3, дел од Визбегово, хотел Њу Стар и објектите околу хотел Њу Стар и објектите околу камп за азиланти, дел од Шуто Оризари
  2023-11-09 10:002023-11-09 14:00Скопје Ѓорче Петровс.Горно Нерези
  2023-11-09 09:002023-11-09 12:00СтругаВевчани, с.Октиси, с.Горна Белица.
  2023-11-09 11:002023-11-09 13:00Тетоводел од с.Џепчиште, објекти кои се наоѓаат во близина на гробиштата, покрај патот
  2023-11-09 09:002023-11-09 14:00ТетовоБОГОВИЊЕ: Селце КЕЧ, Урвич, Јеловјане,Ново село Шар

  НАЈНОВИ ВЕСТИ