вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 09 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 09 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-09 08:30:002022-06-09 16:00:00БитолаТС: с. Маково, Орле и с. Рапеш
  2022-06-09 09:00:002022-06-09 14:00:00БитолаТС: с. Доленци, Кажани, Гавато, Рибник с. Маловишта, с. Маловишта
  2022-06-09 09:30:002022-06-09 14:30:00Гевгелијас.Прдејци ( од Центар кон Продавница и Железничка станица )
  2022-06-09 10:00:002022-06-09 15:00:00Гостивардел од с.Маврово- област на влез од селото
  2022-06-09 13:00:002022-06-09 15:00:00Кратовос.Тополовиќ
  2022-06-09 09:30:002022-06-09 11:30:00Кратовос.Талашманци
  2022-06-09 08:00:002022-06-09 15:00:00Кратоводел од с.Псача.
  2022-06-09 09:00:002022-06-09 13:00:00Прилепс.Лознани,с.Новоселани Битолско
  2022-06-09 08:00:002022-06-09 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.козара, зграда на ул.Васил Ѓоргов спроти домот за деца без Родители 11 ти Октомври, зграда на ул.Васил Ѓоргов бр.23
  2022-06-09 09:00:002022-06-09 12:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: ул. Хо Ши Мин (на потег од објект со бр. 371Б до објект со бр. 403)
  2022-06-09 08:45:002022-06-09 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од с.Буковиќ, Ласкарци и с.Паничари, Раовиќ, Семениште, Чајлане и Арнакија
  2022-06-09 09:00:002022-06-09 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Франклин Рузвелт бр.55

  НАЈНОВИ ВЕСТИ