сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 09 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 09 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-09 08:502023-02-09 15:00Битолаизлез кон Прилеп и дел од с.Крклино, пат за полигон за Авто Школа, КПУ Затвор
  2023-02-09 09:002023-02-09 11:00Гостивардел од с.Горна Бањица-област кај рибникот
  2023-02-09 09:452023-02-09 11:00КавадарциБистренци, Тремник, Прждево, Бесвица
  2023-02-09 09:002023-02-09 11:00КумановоМЛАДО НАГОРИЧАНЕ: корисниците од с.Младо Нагоричино мала Ѓорговци
  2023-02-09 08:302023-02-09 14:00Скопје Аеродромкорисниците на с. Морани, ТС Конзерва Еџпорт 2 и 1, ТС Сарби и ТС Сепарација
  2023-02-09 14:002023-02-09 15:00Скопје Васил ГлавиновКАТЛАНОВО: Катлановска Бања
  2023-02-09 08:002023-02-09 15:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: ул.Александар Урдарски бр.15 кои се дел од друштвото Скопски пазар во Бутел.
  2023-02-09 09:002023-02-09 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Леринска, ул.Ловќенска и ул.Стрезова
  2023-02-09 09:002023-02-09 15:00Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат од џамијата кон с.Лешок
  2023-02-09 08:552023-02-09 16:00Штипс.Врсаково, Асфалтна База „Ескаватори“, с.Судиќ, ТС ПВПП Солар Веј, с.Сарчиево

  НАЈНОВИ ВЕСТИ