четврток, март 4, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 08 10 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 08 10 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-10-08 09:00:002020-10-08 12:00:00БитолаРудо, Милан Петрески . Трајче Стефановски и дел од улиците Јадранска и Јонче Мурџевски
  2020-10-08 09:15:002020-10-08 12:15:00ГостиварПредаватели на А1 и Телеком пред с.Србиново
  2020-10-08 09:00:002020-10-08 10:00:00Гостивардел од ул.П.Попоски кај голем пазар
  2020-10-08 09:30:002020-10-08 13:00:00Делчевос. Илиово
  2020-10-08 08:25:002020-10-08 14:30:00Делчевос. Вратиславци, делови од с, Драмче
  2020-10-08 07:30:002020-10-08 10:00:00КавадарциНЕГОТИНО: ул.Пано Калајџиски, дел од Партизанска и Даме Груев
  2020-10-08 11:30:002020-10-08 14:00:00КавадарциНЕГОТИНО: ул.Маршал Тито (клучка)
  2020-10-08 13:00:002020-10-08 15:00:00Кичеводел од село Стрелци и Гарани
  2020-10-08 08:30:002020-10-08 14:30:18КочаниВИНИЦА: викенд населба Мискинџиска Чешма (после рибарник Слив покрај патот кон Берово)
  2020-10-08 08:00:002020-10-08 15:00:00Кратовос.Љубинци, дел од с.Опила, с.Одрено
  2020-10-08 10:00:002020-10-08 12:00:00Кумановодел од ул.Октомвриска Револуција (зграда на раскрсница со ул.Пиринска)
  2020-10-08 07:45:002020-10-08 15:00:00КумановоДел од с.Матејче, Стрима, Лукаре, Виштица, Никуштак, Рнковце - Пресница ( Липково брана, Липково - Космофон, ресторан Фрескија, ресторан Кодра, Прочистителна станица Матејче, Глажња) Трафостаница Хаки Мартиновиќ
  2020-10-08 09:00:002020-10-08 15:00:00ОхридПОДМОЉЕ: дел од с.Подмоље куќите кон Оровник, механизација Трудбеник
  2020-10-08 09:00:002020-10-08 09:30:00ОхридВЕЛГОШТИ: дел од ул.На вис
  2020-10-08 09:00:002020-10-08 10:00:00ПрилепПере Тошев населба Точила, дел од улица Пере Тошев -дел од објектите кај маркет Тобако
  2020-10-08 09:00:002020-10-08 15:00:00ПрилепДел од с.Кривогаштани на излез кон Крушево, Фирма Слога, с.Кореница
  2020-10-08 09:00:002020-10-09 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Орце Николов бр.84, 86 и 88
  2020-10-08 09:00:002020-10-08 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Ул.Шарски Одред од вкрстувањето со ул.Козара до бул. Мајка Тереза
  2020-10-08 08:30:002020-10-08 14:30:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: ул.Тодор Чангов подулици бр.41, 43, 45, 47, 49 и 51
  2020-10-08 09:00:002020-10-08 14:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул. Јани Лукровски (на потег од зграда бр. 10 кула до спортската сала)
  2020-10-08 09:00:002020-10-08 11:30:00Скопје Ѓорче Петровул.Шидска зграда 24
  2020-10-08 12:30:002020-10-08 14:30:00Скопје Ѓорче Петровул.Ѓорче Петров бр.28 блок 11/3, блок 11/4, блок 11/5, зграда 12 ( старски дом), маркет „КАМ“ и објекти во нивна околина
  2020-10-08 13:00:002020-10-08 15:00:00СтругаДел од с.Броштица
  2020-10-08 10:30:002020-10-08 12:30:00СтругаДел од с.Броштица
  2020-10-08 10:30:002020-10-08 12:00:00СтрумицаКружен тек на излез од Струмица кон Радовиш, Објектите кои се напојуваат од ТС Печатница
  2020-10-08 08:00:002020-10-08 09:30:00СтрумицаЗграда Едилха, Маркет Здравец и објекти околу
  2020-10-08 10:00:002020-10-08 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ: ул.Ана Поцкова, Бел камен, дел од централно градско подрачје
  2020-10-08 09:00:002020-10-08 13:00:00СтрумицаБомјански, Нипром, Карло, Бресто, МЕбел 2000, Никомил, дел од Ново Добрејци, ТС Каме. Краткотрајни прекини со напојување ќе имаат Василево индустриски објекти околу Салон Алмак, Тритерол, Градошорци Индустрија, Фабрика Ивона и објектите околу
  2020-10-08 09:00:002020-10-08 16:00:00СтрумицаКОНЧЕ: Горни Липовиќ, Долни Липовиќ,Пожар, Ракитец
  2020-10-08 09:30:002020-10-08 15:00:00Тетовос.Раотинце,с.Туденце, с.Копанце
  2020-10-08 09:00:002020-10-08 13:00:00Тетовоул.Штипска, дел од Пржова Бавча, кај Гимназијата,ул.117
  2020-10-08 09:30:002020-10-08 14:00:00Штипдел од нас.Каваклија
  2020-10-08 07:00:002020-10-08 08:30:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: централно градско подрачје, дом на култура, станбена зграда со деловни објекти на плоштад Илинден

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја