среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 08 06 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 08 06 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-06-08 09:002023-06-08 14:30БитолаТС: с. Добромири, г. и д. Агларци, Далбеговци, Арматуш, Мегленци, космофон Мегленци, Брана РЕК, д. Орехово, Паралово, манастир Паралово, Дедебалци, Трап, Будаково, Црничани, Маково, Рапеш, Путурус, Алинци, Мусинци, Мојно
  2023-06-08 08:302023-06-08 15:00Битолаул.Бурса, ул.Индустриска, с.Долно Оризари, Карамани, Трн
  2023-06-08 12:152023-06-08 15:00Гостиварнас.Циглана-област кон беловиште.
  2023-06-08 08:302023-06-08 12:00Гостивардел од ул.М.Ч.Филипоски - област кај мал пазар, ул.Борче Јованоски-област кај мал пазар, дел од ул.Тоде Богданоски, ул.Денче Дејаноски, дел од ул.Иво Лола Рибар, ул.Страхиња Симоноски, ОУ Братсво-Гостивар
  2023-06-08 09:002023-06-08 11:00Кавадарцис. Дрен
  2023-06-08 11:002023-06-08 13:00КавадарциДЕМИР КАПИЈА: корисници напојувани од ТС Клучка
  2023-06-08 08:152023-06-08 14:30Кумановос.Мургаш, с.Кутлибег, с.Пезово, с.К'шање, Затвор во с.К'шање, с.Кокошиње
  2023-06-08 07:302023-06-08 14:30Кумановос.Габреш, с.Кучкарево, с.Градиште, с.Орман, базна станица на Т-Мобиле во с,.Градиште
  2023-06-08 10:002023-06-08 12:00Охриддел од ул. Железничка и дел од ул Будва (објектите во комплексот Златно Јајце)
  2023-06-08 10:002023-06-08 15:00Охриддел од улица „Момчило Јорданоски“
  2023-06-08 08:002023-06-08 16:00Прилепул. Пенка Котеска ( дел- кон сирената ), ул.Добре Иваноски
  2023-06-08 09:002023-06-08 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од корисниците на Осло (од страната кон Реплек)
  2023-06-08 09:002023-06-08 14:00Скопје Ѓорче Петровсело Бродец, село Побожје, село Малино, село Танушевци, село Брест, дел од село Љубанци
  2023-06-08 10:002023-06-08 13:00Стругаградскиот пазар, потрошувачите на ул. Маршал Тито, Димитар Влахов, Пабло Неруда, Димче Ковачески
  2023-06-08 09:002023-06-08 12:00Тетоводел од населба Вонвардарска
  2023-06-08 09:002023-06-08 14:30ТетовоГОРНА ЛЕШНИЦА, ДОЛНА ЛЕШНИЦА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ