сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 08.02.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 08.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-08 13:002024-02-08 16:00БитолаДел од Бул.1-ви Мај спроти Гимназија, Дел од ул.Томе Петровски, Дел од ул.Судска, Дел од ул.Пиринска
  2024-02-08 08:312024-02-08 15:31БитолаПовремени прекини на ул.Зборска, дел од улица Никола Тесла спроти Железничака станица,Технички Факултет, Систина ,Автобуска станица Транскоп, ресторант Путник, сендвичари пред Автобуска станица, Пошта и објекти пред Автобуска станица Транскоп
  2024-02-08 09:002024-02-08 12:00БитолаБИТОЛА: Дел од ул.Паца Мирчева, Дел од ул.Ѓорѓи Зековски, Дел од ул.Кочо Доловски, Дел од ул.Илчо Стојановски
  2024-02-08 09:002024-02-08 14:00ВелесКлучка Градско, Ладилник Шошев, Б.П.Росоман, Вигон, Тргометал, Аеродром Росоман, Маврово База Стоби, Пумпи за нафтовод
  2024-02-08 10:302024-02-08 14:00Гостивардел од с.Добридол-Област кон старо школо.
  2024-02-08 10:002024-02-08 14:00Кочанис.Соколарци, с.Спанчево, Млекарница Осогово-Милк во с.Соколарци, фирма Еко-Зрно, рудник Опалит Спанчево
  2024-02-08 07:302024-02-08 15:00КратовоКРКЉА: маала Лештарци и Дервенџици, с.Жидилово, с.Узем, с.Костур, Гасификација во Жидилово и Граничен премин Деве Баир.
  2024-02-08 09:002024-02-08 15:00Прилепул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-02-08 09:002024-02-08 12:00Скопје Васил Главиновдел од населбите Маџари и Инџиково: ул Жан Жорес, ул. Дончо Штипјанчето, ул. Добре Ивановски, ул. 22
  2024-02-08 07:302024-02-08 15:00Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: дел од Визбегово, ул.3 и ул.2 во Визбегово, школото во Визбегово
  2024-02-08 11:302024-02-08 15:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул Лазо Димовски Ошенски и дел од ул. Борис Бојаџиски
  2024-02-08 09:002024-02-08 14:00Тетоводел од с.Лешок, објекти кои се наоѓаат во околина на школото
  2024-02-08 09:002024-02-08 14:00ТетовоГОРНО ПАЛЧИШТЕ: дел од с.Г.Палчиште и с.Калник
  2024-02-08 09:002024-02-08 11:00Тетоводел од с.Брвеница, објекти кои се на влез на селото кон с.Д.Седларце
  2024-02-08 10:002024-02-08 10:30ТетовоКОПАНЦЕ, ЈЕГУНОВЦЕ, ПОДБРЕГЕ, РАОТИНЦЕ, ПРЕЉУБИШТЕ, ТУДЕНЦЕ, ЈАНЧИШТЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ