среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 07 10 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 07 10 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-10-07 10:00:002021-10-07 11:00:00Гевгелијакорисниците од селата Миравци, Давидово, Петрово и Габрово
  2021-10-07 08:00:002021-10-07 10:00:00ГевгелијаУдово (Долно Удово), Горна Мала
  2021-10-07 11:00:002021-10-07 13:00:00ГевгелијаУдово (Горно) и Градец
  2021-10-07 12:00:002021-10-07 14:00:00Гостиварс.Беловиште ( м.в Лопушник)
  2021-10-07 09:00:002021-10-07 11:00:00Гостиварс.Беловиште (кај гробиштата)
  2021-10-07 13:30:002021-10-07 15:00:00Гостиварс. Сенокос
  2021-10-07 09:00:002021-10-07 15:00:00Гостивардел од ул. Гоце Делчев- област кај Барок, дел од ул. Илинденска
  2021-10-07 10:00:002021-10-07 12:00:00Гостиварс.Неготино (кај столарот)
  2021-10-07 09:00:002021-10-07 14:30:00ГостиварИлинденска, средно техничко училиште и индустриски објекти на ул. Сретко Крстески и околината
  2021-10-07 09:00:002021-10-07 11:30:00Гостиварс. Добридол (кај Рами)
  2021-10-07 12:00:002021-10-07 13:30:00Гостиварс. Добридол (м. в. Песок)
  2021-10-07 08:30:002021-10-07 12:00:00Кичевосело Црвивци, Стрелци, Шутово, село Туин, Јагол, Бериково, село Осломеј, Србица, Аранѓел, Мамудовци, Јагол
  2021-10-07 08:00:002021-10-07 16:00:00Кратовос. Орашац, с. Герман, с. Пклиште, с. Нерав, с. Станча
  2021-10-07 09:30:002021-10-07 11:30:00КратовоРАНКОВЦЕ, дел од Гиновци, нас. Гргура, Голден Арт фабрика
  2021-10-07 14:00:002021-10-07 15:00:00Охриддел од ул. Гоце Делчев (од Скршена џамија до Центар за технички преглед)
  2021-10-07 09:50:002021-10-07 14:30:00Охридбетонска база Монтер, ЈП Гробишта, црква Св. Илија, поголем дел од с. Лескоец, Старо Лескоец, фабрика Гумно
  2021-10-07 09:00:002021-10-07 14:30:00Скопје Аеродромул. Сердарот кај река Мала Рада
  2021-10-07 08:00:002021-10-07 11:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Лазар Димитров (од бр. 38 до 45), ул. Добромир Хрс
  2021-10-07 09:00:002021-10-07 14:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците на ул. Јуриј Гагарин кај ООУ Владо Тасевски
  2021-10-07 09:00:002021-10-07 15:30:00Стругас. Бороец и дел од потрошувачте на с.Лабуништа
  2021-10-07 12:00:002021-10-07 16:30:00ТетовоСредното Медицинско Ушилиште Никола Штејн
  2021-10-07 10:00:002021-10-07 13:00:00ШтипДЕЛ ОД УЛИЦИ БОРКО ТАЛЕВ И ЦВЕТАН ДИМОВ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја