петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 06.06.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 06.06.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-06-06 08:302024-06-06 12:01Битолас.д.Агларци
  2024-06-06 09:002024-06-06 14:00Битола ул.Широка , дел од ул.Панда Кајзеро
  2024-06-06 12:302024-06-06 16:00Битолас.Далбеговци
  2024-06-06 09:552024-06-06 14:30Гостиварс. Врбјани, с.Сенце
  2024-06-06 08:302024-06-06 14:00Гостиварс.Здуње и с.Лешница
  2024-06-06 08:002024-06-06 10:30КавадарциНЕГОТИНО - Место викано Лагот
  2024-06-06 10:002024-06-06 12:00Кичевосело Цер, дел од село Вранештица, Велмевци, Прострање
  2024-06-06 10:002024-06-06 14:00Прилеп с.Ракле,с.Никодин,Ман.Никодин,с.Топлица
  2024-06-06 09:002024-06-06 15:00ПрилепВелешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Богомила, Дојранска
  2024-06-06 09:002024-06-06 12:00Скопје АеродромПРИПОР - дел од ул.Христо Татарчев 23
  2024-06-06 09:002024-06-06 14:00Скопје Аеродромдел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во центар на градот(Југохромска, Б.Кидриќ, Ловец, Музичко, Црвен Крст, ОУ Г.Делчев, Саат Маало)
  2024-06-06 08:002024-06-06 14:00Скопје Васил ГлавиновСлавеј Планина, ул 376, Максут Садик, Стојко Јовановски, Прохор Пчински и дел од корисниците на бул Македонско-Косовска Бригада.
  2024-06-06 08:152024-06-06 13:00Скопје Васил ГлавиновСИНГЕЛИЌ - ул. 4, ул. 8 и ул. 1635 во населба викана Економија
  2024-06-06 08:302024-06-06 10:00Скопје Ѓорче Петровул. 1, ул. Шар Планина.
  2024-06-06 09:002024-06-06 14:00Скопје Ѓорче Петровс.Кондово, Кучково, дел од Волково, Долно и Горно Свиларе, Рашче, Бојане, Копаница, Радуша
  2024-06-06 09:002024-06-06 15:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците во Волково од кружен тек кон с.Кучково
  2024-06-06 11:002024-06-06 15:00Стругас. Новак
  2024-06-06 09:002024-06-06 14:00ТетовоПАЛАТИЦА, ТРЕБОШ, ОЗОРМИШТЕ
  2024-06-06 10:002024-06-06 11:00Тетовообјект на М Хаус во близина на ТЦ Ловец
  2024-06-06 09:002024-06-06 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во центарот на градот(Југохромска, Б.Кидриќ, Ловец,Саат Маало, Музичко,ОУ Г.Делчев, Црвен Крст)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ