вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 06 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 06 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-06 09:152023-04-06 13:30Битолас. д. Дивјаци, г. Дивјаци, Арилево и Пуста Река
  2023-04-06 08:002023-04-06 13:00Велессело Новачани, село Сопот, ресторан/винарија Шато Сопот, дел од населба Бела вода, Езеро Младост
  2023-04-06 09:002023-04-06 13:30Гостивардел од ул.ЈНА (област на излез, кај Елкос и после бензиска макпетрол). Ч
  2023-04-06 09:002023-04-06 16:00Гостивардел од с.Вруток (област ка џамија и кај извори)
  2023-04-06 09:002023-04-06 12:30Делчевос.Бигла, Караџовци, Стефанци
  2023-04-06 10:302023-04-06 14:00Кочанис. Прибачево, фабрика за ориз во с. Прибачево, фирмаи кај Сепарација Брегалница
  2023-04-06 08:002023-04-06 14:00Кратовос.Мождивњак-нас.Дубје.
  2023-04-06 08:002023-04-06 13:00Кратовос. Петралица, с. Псача, с. Батратлија и рибник Гиновци.
  2023-04-06 11:002023-04-06 13:00Куманово с.Романовце,Агино село,с.Брзак
  2023-04-06 09:052023-04-06 11:00Кумановос.Пчиња, с.Студена Бара, с.Вак'в, с.Винце, Каменоломи на локација Краста, м.в. Новине, Воен објект Краста, бензинска станица Макпетрол на автопат во с.Романовце, Свињарска фарма во с.Романовце, ф-ка за церади с.Романовце
  2023-04-06 08:002023-04-06 14:30Куманово корисниците од: Железничка станица и дел од Черкезе
  2023-04-06 08:302023-04-06 11:00Прилепм.в Крапчеви Ливади
  2023-04-06 09:002023-04-06 14:00ПрилепМарксова
  2023-04-06 09:002023-04-06 14:00Скопје АеродромДел од ул.Анастас Митрев, делот околу маркет Кипер.
  2023-04-06 09:002023-04-06 11:00Скопје Аеродромул. Кирил и Методиј бр. 24 - цела зграда
  2023-04-06 08:002023-04-06 14:00Скопје АеродромДел од Горно Соње, околу црква Св. Никола, дел од ул. 4
  2023-04-06 09:002023-04-06 13:00Скопје Аеродромдел од с. Орешани (на влез кај пумпна станица м.в.Бела Земја)
  2023-04-06 08:302023-04-06 11:30Скопје Васил Главиновул.Александар Турунџев од бр.2 до бр.10
  2023-04-06 09:002023-04-06 14:00Скопје Ѓорче Петровул.1409, деловни објекти после АДИНГ кон БК Мебел.
  2023-04-06 12:302023-04-06 14:00Скопје Ѓорче ПетровЈОУ Орце Николов , ул. Карпошово востание, бр.1
  2023-04-06 10:002023-04-06 13:00Скопје Ѓорче ПетровОбјектите на Бул.8-ми Септември од раскрсницата со Ул.Скупи до мостот на Вардар, од страна на Хубо Маркет
  2023-04-06 09:002023-04-06 14:00Тетовоул.101 во с. Доброште
  2023-04-06 10:002023-04-06 15:00Штипул. Ѓорѓи Петров, ул. АНТЕ БАНИНА, КОМПЕЛКС АКТИВА НАС. СЕЊАК
  2023-04-06 10:002023-04-06 14:00Штипдел од с.Лакавица

  НАЈНОВИ ВЕСТИ