сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 04.07.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 04.07.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-07-04 09:002024-07-04 15:00Битолас. Древеник, предаватели на А1,МВР, ЕВН, МРД..
  с.Древик.
  2024-07-04 07:302024-07-04 12:30Велесф-ка Алевадо Сојаклари, с.Сојаклари, Кумарино, Лозар Ново Село, Уни Агро Каратманово, с.Иванковци, Пумпи Иванковци, Мамутчево
  2024-07-04 09:252024-07-04 14:30Гостиварс.Беличица
  2024-07-04 09:152024-07-04 15:00Гостиварс.Железна Река, с.Страјане
  2024-07-04 09:052024-07-04 15:30Делчеводелови од с. Косевица
  2024-07-04 08:452024-07-04 13:00КочаниВИНИЦА: с.Крушево, с.Трсино, Софинци, Максимци, с.Пеклани, Ителмак Пеклани
  2024-07-04 09:002024-07-04 14:00КумановоСЛУПЧАНЕ: марект Кипер на патот с. Опае - с. Оризаре, објектите на делот од с. Опае кон с. Слупчане, Бензинска Лук Оил на патот с. Опае - с. Оризаре, марект СТЦ на патот с. Опае - с. Оризаре
  2024-07-04 07:002024-07-04 07:00Прилепул.Ѓорши Абаџиев, ул.Дојранска, ул.Васил Главинов, ул.Ваташа, дел од ул.Мице Козар
  2024-07-04 08:002024-07-04 16:00ПрилепВелешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала, Богомила, Дојран
  2024-07-04 09:152024-07-04 15:15СтругаЛАБУНИШТА: дел од жителите на с.Лабуништа (нас.Костење)
  2024-07-04 09:002024-07-04 14:00Тетовос.Синичане

  НАЈНОВИ ВЕСТИ