четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 04 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 04 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-04 08:302023-05-04 14:00Битолаул. Влатко Миленковски
  2023-05-04 08:302023-05-04 14:00ВелесКиро Ќучук, Дел од Александар Несторов, Дел од белградска, Дел од Тодор Јанев
  2023-05-04 06:302023-05-04 12:00Гевгелијаиндустриските корисници од источниот дел на Валандово(Ладилник , Визба , Детска градинка ,Ватекс, Рико , пожарна , Империјал , автосервис Мите ...) и целата индустриската зона Раброво , како и делот од Валандово од старото Собрание кон ул.Орце Николов
  2023-05-04 08:302023-05-04 15:00Гостивардел од ул.Седек Костоски
  2023-05-04 07:302023-05-04 16:00Кратовос.Отошница, с.П'клиште, с.Герман, с.Нерав, с.Станча, с.Гулинци
  2023-05-04 08:302023-05-04 13:30Кумановодел од корисниците во с.Лојане
  2023-05-04 08:002023-05-04 14:00Кумановодел од корисници од Никуљски пат ул.1,Нас.Карпош ул. 40,141,144,147
  2023-05-04 11:002023-05-04 12:00ОхридРЕСЕН: Зграда на Општина Ресен, Џамија и објекти лоцирани околу паркингот на Општина Ресен
  2023-05-04 09:002023-05-04 11:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: ул. Коста Новаковиќ бр. 20, ул. Коста Новаковиќ бр. 22, ул. Васко Карангелевски бр. 13
  2023-05-04 11:302023-05-04 13:30Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: дел од ул. Сотир Томовски, дел од ул. Водоча, дел од ул. Гаврил Константиновиќ, дел од ул. Мите Богоевски
  2023-05-04 09:002023-05-04 13:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: Дел од ул.Живко Фирфов
  2023-05-04 08:002023-05-04 15:30Скопје Васил ГлавиновЉУБОТЕН/0 / Космофон Љуботенски Пат #ЉУБОТЕН: с.Љуботен, с.Раштак, горниот дел од село Булачани - патот кон с.Раштак, горниот дел од с.Љубанци и делот кон село Љуботен
  2023-05-04 09:302023-05-04 10:30Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Кондово, дел од с.Волково и с.Кучевиште
  2023-05-04 12:302023-05-04 15:30Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Кондово, дел од с.Волково и с.Кучевиште.
  2023-05-04 07:302023-05-04 08:30Стругадел од Мини сервисна зона, Бабуш Компани, Миса маркет
  2023-05-04 09:002023-05-04 15:30Стругас. Теферич, Шум, Заграчани, Вишни
  2023-05-04 07:002023-05-04 09:00Струмицабул.Ленинова-спроти Основен Суд Струмица, Фонд за здравство ПЕ Струмица,Министерство за труд и Социјална политика ПЕ Струмица, Министерство за Водостопанство и шумарство ПЕ Струмица,нотари и адвокати во зградата до шумско,Шпаркасе банка, малата Пошта, ресторан ЛаТераса, сите продавници во зградата на социјалното,клуб Аватар и сите продавници и кафе ресторани на ул.Благој Јанков Мучето во потег од НЛБ Тутунка банка до тобако Корзо.
  2023-05-04 09:002023-05-04 14:30ТетовоНОВО СЕЛО Шар, УРВИЧ, ЈЕЛОВЈАНЕ, СЕЛЦЕ КЕЧ
  2023-05-04 10:002023-05-04 14:00ШтипС.КАДРИФАКОВО, НИКО 2002, МЛИН ИВАНА, КАДРИФАКОВО НАПЛАТНА, СЛОГА КАДРИФАКОВО (ЛЕБЕД)
  2023-05-04 10:002023-05-04 13:00ШтипС.РАДАЊЕ, ГАБЕР, ОЏАЛИЈА, ТАШКОВ МИТЕ, БЛАЖО САНДЕВ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ