петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 04.01.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 04.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-04 08:302024-01-04 10:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Дел од корисниците на ул.Загребска и црква Св.Јован Крстител
  2024-01-04 10:002024-01-04 15:00Струмицас.Јаргулица
  2024-01-04 10:002024-01-04 12:00ТетовоЧЕЛОПЕК: дел од с.Д.Челопек (објекти кои се наоѓаат во околина на гробиштата)
  2024-01-04 09:452024-01-04 12:15Тетовократки прекини во Зик Ладилник,Млекара, ОНЕ хоспитал, БП Макпетрол , Сообраќајна, дел од град Тетово, објект на Жито Полог

  НАЈНОВИ ВЕСТИ