вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 03 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 03 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-03 09:20:002022-03-03 10:20:34Велескорисниците од с. Дурутовец, корисниците од с. Чолошево
  2022-03-03 09:10:002022-03-03 12:10:00Велесмагацин Алфа Маркет, фабрика Стоби текст (Елегант), фабрика за ПВЦ КО Мал Боро, магацин на Добра Вода, фабрика за тоалет после Елегант, м.в. Калина Чешма, свињарска фарма Мечкарови
  2022-03-03 08:30:002022-03-03 15:00:00Гостивардел од населба 6та зона
  2022-03-03 09:00:002022-03-03 16:00:00Гостивардел од с.Вруток - област кај џамија
  2022-03-03 09:00:002022-03-03 11:00:00Гостиварул.Гаче Гаврилоски
  2022-03-03 09:00:002022-03-03 13:00:00КавадарциВАТАША: место викано Моклиште и 12-те Другари
  2022-03-03 08:00:002022-03-03 09:00:00Кратовос.Мождивњак, с.Конопница, с.Тлминци, с.Длабочица, с.Борово
  2022-03-03 08:00:002022-03-03 14:00:00Кратоводел од с.Псача, Радевска маала, Циганска маала, Пучкова маала
  2022-03-03 10:00:002022-03-03 11:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул. Мишко Михајловски, ул. 345 броеви 3 и 5
  2022-03-03 09:00:002022-03-03 14:00:00Скопје АеродромДОЛНО КОЛИЧАНИ: дел од с.Долно Количани
  2022-03-03 09:30:002022-03-03 15:00:00Тетовос.Глоѓи, дел од с.Глоѓи, с.Теарце, индустриски објекти кои се на патот Тетово-Јажинце , во делот околу с.Теарце, с.Јелошник, с.Брезно, с.Слатино, дел од с.Слатино, с.Теарце
  2022-03-03 10:00:002022-03-03 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: населба Свети Спас, Рудина

  НАЈНОВИ ВЕСТИ