петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 03 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 03 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-03 09:00:002022-02-03 13:00:00Гостивардел од с.Добридол - област кон неготино
  2022-02-03 08:45:002022-02-03 14:00:00Делчевосело Саса, Ѓорговци, Мечкаре, Вера Јоциќ, Маврово, Ристовци, Требеш, Павлиш Дол, село Моштица, дел од село Косевица
  2022-02-03 09:00:002022-02-03 15:00:00Скопје АеродромДОЛНО ЛИСИЧЕ: објекти околу влез на Долно Лисиче, рибник Јасика
  2022-02-03 09:00:002022-02-03 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од потрошувачите на ул. Стево Филиповиќ и дел од потрошувачите на ул.Исаија Мажовски
  2022-02-03 09:00:002022-02-03 15:00:00Струмицадел од ул.Цветан Димов-од стадионот кон затворот
  2022-02-03 10:00:002022-02-03 14:00:00Тетовос.Пирок
  2022-02-03 12:00:002022-02-03 13:30:00Штипс.Карбинци, Радање, Козјак, Оџалија

  НАЈНОВИ ВЕСТИ