четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 02 09 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 02 09 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-09-02 09:00:002021-09-02 14:00:00ВелесАјдар, Мотел Македонија и бензиска кај Мотел Македонија, с. Караслари, м.в. Чука и Под Чука
  2021-09-02 07:30:002021-09-02 14:00:00Гевгелијаобјектите на оранжерии Баџо во Грчиште
  2021-09-02 09:00:002021-09-02 14:00:00Гостивардел од с.Маврово- област кај Мавровки
  2021-09-02 10:00:002021-09-02 13:00:00Гостивардел од с.Маврово- област кај скијачки центар
  2021-09-02 10:00:002021-09-02 13:00:00Гостиварс.Вруток, дел од с.Равен, с.Речане, с.Сретково, с.Церово, с.Ново Село, с.Печково, асфалтни бази-каменоломи на пат Гостивар-Кичево, с.Горно Јеловце, с.Долно Јеловце
  2021-09-02 09:00:002021-09-02 15:00:00Гостивардел од с.Леуново
  2021-09-02 13:00:002021-09-02 15:00:00Гостиварс.Дуф, Орќуше, Тољане, Брезовец
  2021-09-02 10:00:002021-09-02 13:00:00Гостиварс.Речане
  2021-09-02 09:30:002021-09-02 13:30:00Гостивардел од с.Србиново, с.Железна река, с.Страјане
  2021-09-02 09:00:002021-09-02 11:30:00Кичеводел од ул.8ми Март дел од ул.Трајан Дејанови и дел од ул.11ти Септември, ул.Диме Стефановски и дел ул.Копачка
  2021-09-02 12:00:002021-09-02 14:30:00Кичевоул.Димитар Влахов дел.од ул.Борис Кидриќ и дел ул.4ти Јули
  2021-09-02 10:00:002021-09-02 14:30:00КичевоТажевска Река, Брезничка Река, с.Брезница, Селиште, Козји Дол, Коломот и Капина
  2021-09-02 10:00:002021-09-02 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: с.Долни Растеж, с.Требовље, с.Блинзанско, с.Здуње и Нас. Пештери
  2021-09-02 09:00:002021-09-02 12:00:00КочаниПРОБИШТИП: ул. Јане Сандански, ул. 9-ти Мај, ул.Марко Цепенков, ул.Кочо Рацин (околу раскрсница со ул.Јаким Стојковски)
  2021-09-02 09:15:002021-09-02 10:45:00КумановоЛИПКОВО: дел од корисниците од Базна станица А1 Липково, Рнковце, Стрима, Лукаре, Гошинце, Ресторант Фрескија, Глажња, Липково брана
  2021-09-02 08:00:002021-09-02 15:00:00Кумановодел од корисниците на ул.Фетка наскова, дел од ул.Октомвриска револуција и дел од Локалитет водовод
  2021-09-02 08:30:002021-09-02 15:00:00Прилепс. Селце Крушевско
  2021-09-02 09:00:002021-09-02 12:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Малешевска, дел од ул.Ниџе Планина
  2021-09-02 09:00:002021-09-02 15:00:00Скопје АеродромДел ос с.Нова Брезница, од раскрсницата за кон црквата до раскрсница за Кула
  2021-09-02 09:00:002021-09-02 14:00:00Скопје Аеродромсите стопански и нестопански објекти во с.Количани, сите стопански и нестопански објекти во индустриска зона Пинтија, сите стопански и нестопански објекти во Драчево, сите стопански и нестопански објекти во с.Батинци, сите стопански и нестопански објекти во с.Студеничани, сите стопански и нестопански објекти во с.Батинци
  2021-09-02 07:30:002021-09-02 15:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул. Доситеј Обрадовиќ бр.13, 14, 15 и 17
  2021-09-02 10:00:002021-09-02 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: Дел од ул.Виничка и Вашингтонска
  2021-09-02 09:00:002021-09-02 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: Дел од ул.Пелагонија и ул.Индира Ганди
  2021-09-02 09:00:002021-09-02 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Никола Русински згр.бр.12, ул.Карпошово востание згр.бр.10, ул.Манапо згр.бр.4, ул.Пелистерска згр.бр.1, КУД Партизан и киоск на ЈСП.
  2021-09-02 09:00:002021-09-02 13:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во Спортската Сала и објекти кои се околу неа
  2021-09-02 08:30:002021-09-02 15:30:00Тетовокорисниците од ул.111 и 112 кои се напојуваат од ТС Теќе 1
  2021-09-02 09:00:002021-09-02 14:00:00Тетовос.Ратае
  2021-09-02 10:00:002021-09-03 14:00:00ШтипС.ЧАРДАКЛИЈА
  2021-09-02 09:30:002021-09-02 14:30:00ШтипДЕЛ ОД СЕЛО КАРБИНЦИ, ДЕЛОТ КАЈ САМОПОСЛУГАТА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ