петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 02 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 02 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-02 09:002023-03-02 14:30Битолас. Кукуречани со околината
  2023-03-02 12:302023-03-02 15:00Велеснаселба сателитска кај МЕДАЛХО, пат за езеро Младост
  2023-03-02 09:002023-03-02 14:00Гостиварс.Калиште, с.Ѓурѓевиште, с.Ломница
  2023-03-02 09:002023-03-02 11:00Кочанистанбена зграда на ул. Григор Прличев и конфекција Маестрал
  2023-03-02 09:002023-03-02 11:00Кочанис.Зрновци делот околу основното училиште и патот за с.Мородвис
  2023-03-02 08:002023-03-02 10:00Кумановокорисниците од Пчињски пат - место викано Новине
  2023-03-02 12:002023-03-02 14:00ОхридПЕШТАНИ: околу школо и црква во с.Пештани
  2023-03-02 09:002023-03-02 11:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: дел од ул. Серава, ул.138, ул. Дримкол, ул.Кумбара, ул.Места
  2023-03-02 08:302023-03-02 11:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: Дел од ул.Никола Грчето, дел од Ул.Аугуст Цезарес, дел од ул.Методија Митевски и Градинката Снежана
  2023-03-02 09:302023-03-02 12:00Скопје Васил ГлавиновКАДИНО: Дел од ул1, дел од ул.2 и дел од ул.532
  2023-03-02 07:302023-03-02 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Никола Парапунов - зградите околу Телма телевизија, Тинекс маркет, Шартекс, Француско интернационално училиште EFIS и околните корисници
  2023-03-02 09:002023-03-02 15:30Стругадел од с. Теферич, околу затворот и кон џамијата
  2023-03-02 10:002023-03-02 14:00ШтипС.ТРИ ЧЕШМИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ