четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 02 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 02 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-02 09:002023-02-02 14:00ВелесДолно и Горно Каласлари, Село Црквино, мв Веноле со сите трафостаница, нас. Бабуна,кожара Димко Митрев, Кланица, делови од нас. Бојаџиина, мв Ајдар, Мотел Македонија , мв Чука и мв Под Чука
  2023-02-02 09:002023-02-02 13:00Кичевокорисниците на ТС Репетитор Осломеј
  2023-02-02 08:142023-02-02 14:30КумановоЛОПАТЕ: корисниците од с.Лопате, Опае Млин, Корп Проект, влез од Опае
  2023-02-02 09:302023-02-02 11:30ПрилепКРИВОГАШТАНИ: с.Кривогаштани
  2023-02-02 09:002023-02-02 11:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул.Финска од бр.100 до бр.108
  2023-02-02 10:302023-02-02 12:30СтругаМИСЛЕШЕВО: корисниците од с. Мислешево и Билјанови
  2023-02-02 09:302023-02-02 15:00Струмицас.Раклиш- кон рид и излез кон с.Ораовица
  2023-02-02 10:002023-02-02 15:00СтрумицаДОБРЕЈЦИ: дел од с.Старо Добрејци-од центарот кон с.Пиперево
  2023-02-02 08:302023-02-02 10:00СтрумицаЗона Север Струмица Компании НЕИМАР и ГАБО
  2023-02-02 09:002023-02-02 13:00ТетовоМАЛА РЕЧИЦА: ул. 188, ул. 187, ул. 179, дел од ул. 177 помеѓу ул. 182 и ул. 179
  2023-02-02 09:002023-02-02 14:30Тетовокорисниците од ул101 во с. Стримница кои се напојуваат од ТС Кула Стримница

  НАЈНОВИ ВЕСТИ