понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 01 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 01 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-01 08:10:002022-12-01 12:10:00Битола26-та, 24-та, 25-та
  2022-12-01 09:00:002022-12-01 15:00:00Гостиваркреткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски.
  2022-12-01 09:00:002022-12-01 14:00:00Делчевос. Двориште, Бела Вода и Гараган. Викенд населба Суви Лаки.
  2022-12-01 08:55:002022-12-01 11:00:00Кумановос.Клечовце
  2022-12-01 08:00:002022-12-01 14:00:00Кумановос. Лопате, дел од с. Опае
  2022-12-01 10:00:002022-12-01 11:00:00Охридкомплекс Св. Наум, граничен премин Св. Наум, Војска Св. Наум, с. Љубаништа, вилска нас Љубаништа, дел од с. Трпејца, Автокамп Љубаништа
  2022-12-01 09:00:002022-12-01 16:00:00Прилепул. Мукос, дел. од ул. Марксова
  2022-12-01 13:30:002022-12-01 15:00:00Стругапотрошувачите кај Џепиште, Отишани, Праленик, Граничен премин Џепиште.
  2022-12-01 11:00:002022-12-01 12:00:00СтругаБОМОВО, влез на Дебар од Струга, ул. Велко Влаховиќ, нас. Шпиље, Цако Цани, Сабри Рамадани, Кафана Рузди
  2022-12-01 09:00:002022-12-01 10:00:00СтругаСелокуќи, Касарна АРМ, Граничен премин Блато, Дебарски Бањи, Баништа Лика
  2022-12-01 09:30:002022-12-01 14:30:00Струмицаул. Мајка Тереза бр.4
  2022-12-01 09:00:002022-12-01 15:00:00Тетовос.Раковец
  2022-12-01 10:30:002022-12-01 12:30:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај ул.Илинденска и ул.Земјоделско кај Рамсторот

  НАЈНОВИ ВЕСТИ