сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 01 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 01 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-01 06:00:002022-09-01 16:00:00БитолаТС: с. Орле, с. Маково и с. Рапеш
  2022-09-01 09:00:002022-09-01 15:00:00Гостиварна излез од с. Врапчиште дел кон автопат.
  2022-09-01 08:30:002022-09-01 15:00:00Кичевос.Горно и Долно Зркле, с.Рамне, репетитор Рамне, с.Ковче, с.Инче, Манастир Св.Богородица и Маало Манастирец
  2022-09-01 08:30:002022-09-01 14:00:00Кочаниул. 11-ти Октомври, ул. 1-ви Мај, ул. Бел Камен (горниот дел од улиците кај м.в Текешински лозја)
  2022-09-01 12:00:002022-09-01 14:00:00Куманово корисниците од Нас. Карпош - Трлиште
  2022-09-01 07:50:002022-09-01 14:30:00Кумановокорисниците дел од Табановце, млин во Табановце
  2022-09-01 09:00:002022-09-01 11:00:00Кумановокорисницте од Октомвриска- Чоче
  2022-09-01 07:50:002022-09-01 09:50:00КумановоТабановце, граничен премин, Сопот, Воиновиќ, каменолом Сопот, Млин Табановце
  2022-09-01 08:00:002022-09-01 15:00:00Прилепвикендици кај старата млекара на ул. Прилепски Бранители и викендици зад полигон за авто школа, с. Лагово
  2022-09-01 09:30:002022-09-01 14:00:00ПрилепТС Две Стени, ТС Кокре, ТС Кален
  2022-09-01 09:30:002022-09-01 14:00:00Прилепс.Мало Рувци
  2022-09-01 07:00:002022-09-01 12:00:00Прилепс.Никодин, Манастир Никодин,с.Топлица,с.Ракле
  2022-09-01 08:30:002022-09-01 15:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Михаил и Ефтихиј, дел од ул. Народни Херои, помеѓу ул. Георги Димитров и ул. Димо Х. Димов, дел од ул. Георги Димитров околу раскрсницата со ул. Народни Херои
  2022-09-01 08:10:002022-09-01 15:30:00Скопје Васил Главиновул. Јани Лукровски бр.9, ул. Клетвеник бр.1, дел од ул. Вмбел, ул. Лазар Поп Трајков бр.36, дел од ул. Лазар Поп Трајков (кривина накај бул. Киро Глигоров).
  2022-09-01 09:00:002022-09-01 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на улица Крчин.
  2022-09-01 08:00:002022-09-01 10:00:00Тетоводел од с. Брвеница

  НАЈНОВИ ВЕСТИ