понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 01 06 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 01 06 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-06-01 09:002023-06-01 14:30БитолаТС: фарма и с. Добромири, долно и горно Агларци, Дедебалци, Далбеговци, Арматуш, Мегленци, Трап, Будаково, Алинци, Путурус, Мусинци, Црничани, Маково, Рапеш, Орле, д. Орехово, Паралово, Грумази, Брана РЕК, Космофон Мегленци,Манастир Паралово
  2023-06-01 09:002023-06-01 13:00Битолаулици: Романија, Цар Самоил, Стерјо Георгиев-Џоџа, Јоаким Крчовски, Босна и дел од ул. 13-ти Јули и Охридска
  2023-06-01 11:002023-06-01 12:00Гевгелијаулица : Гоце Делчев, Ѓорѓи Стамов, Белградска, Булевар Гевгелија ( Од Стоматолошка Ординација Корона до Продавница Нептун и Бензинска пумпа Макпетрол ), како и Дисконтен Центар КАМ Маркет
  2023-06-01 09:502023-06-01 13:30Гостивардел од с.Равен, с.Печково, с.Д.Јеловце, с.Г.Јеловце, асфалтни бази и каменоломи на регионален пат ГВ-КИ, с.Вруток, с.Речане, с.Ново село, с.Сретково, с.Церово
  2023-06-01 09:002023-06-01 14:00Кавадарцидел од ул.Дисанска (зградите на Кодекс и Данмак)
  2023-06-01 09:002023-06-01 15:00Кичевосело Велмевци и Прострање
  2023-06-01 08:002023-06-01 15:00Кратовос.Отошница, с.Ветуница, с.Гиновци, с.Милутинци, с.Гулинци, с.Станча, с.П'клиште, с.Герман и с.Нерав
  2023-06-01 08:302023-06-01 11:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: Ѓорѓи Сугарев, Петар Делјан
  2023-06-01 12:002023-06-01 14:30Скопје АеродромКозара, Васил Горков, Адам Мицковиќ
  2023-06-01 09:002023-06-01 12:00Скопје Ѓорче ПетровЧУЧЕР - САНДЕВО: Село Д.Блаце, село Г.Блаце, Граничен премин Блаце, „Филип Инжинеринг“, „Терминал Блаце“
  2023-06-01 12:002023-06-01 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Радушка, ул.Црногорска и ул.Македонска Преродба
  2023-06-01 09:302023-06-01 15:30Стругадел од с.Подгорци (школо, Ориште).
  2023-06-01 09:002023-06-01 12:00Тетоводел од с.Брвеница, објекти кои се наоѓаат на излез од селото во близина на текстилната фабрика(фабриката ќе има напојување со ЕЕ)
  2023-06-01 11:302023-06-01 14:30Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат кај т.н кисела вода по стариот пат, сокак кај чешма во с.Слатино
  2023-06-01 09:002023-06-01 15:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ЦЕЛ ГРАД СВЕТИ НИКОЛЕ, С.НЕМАЊИЦИ, РАНЧЕНЦИ, МЕЧКУЕВЦИ, ПАТЕТИНО, МАКРЕШ, ГОРОБИНЦИ, КНЕЖЈЕ, СОПОТ, ПРЕОД, МАЛИНО АЛАКИНЦИ, КРУШИЦА, РЕОН ЃУРИШТЕ, СУВО ПОЛЕ, КАНТОНЧЕ, ШУМСКИ, МЕЗДРА,ОРЕЛ, СТАЊЕВЦИ, ГОРНО И ДОЛНО ЃУЃАНЦИ, СТРОЈМАНЦИ, ПАВЛЕШЕНЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ