понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 01 04 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 01 04 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-04-01 09:30:002021-04-01 12:30:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: дел од ул-те Каменичка, Осоговска, Гоце Делчев, Церска и Првомајска. дел од с. Моштица покрај патот за Рудник Саса. ул-те М.Тито, М.М.Брицо, Рударска, Вера Јоциќ, Горна Река, Индустриска, Пиринскаи Ленинова.
  2021-04-01 09:30:002021-04-01 14:30:00КавадарциКАВАДАРЦИ: с.Дабниште
  2021-04-01 08:30:002021-04-01 10:30:00КичевоКИЧЕВО: ул.Јанко Михајлоски (према маркет Атва) и Маркет АТВА како и околните објекти.
  2021-04-01 09:00:002021-04-01 11:30:00КочаниКОЧАНИ: с.Оризари м.в Коларци и м.в Илин дол.
  2021-04-01 08:45:002021-04-01 14:00:00КочаниЧЕШИНОВО: с.Чешиново, с.Новоселани, с.Лепепелци, с.Уларци, фирма Каба Хербал ДООЕЛ во с.Уларци, с.Жиганци.
  2021-04-01 06:00:002021-04-01 07:00:00КочаниКОЧАНИ: фирма Европа 92 ДООЕЛ, фирма ИНТ ДООЕЛ, фирма Алекс-3 ДООЕЛ, Бензинска Станица Еко-Оил, млекара Дени Милк, с.Тркање (на влез на селото), ул. Штипски пат - Мало Стопанство, фабрика Амфенол.
  2021-04-01 08:30:002021-04-01 14:30:00Кратоводел од с.Габар и дел од с.Градец.
  2021-04-01 07:30:002021-04-01 15:00:00Кратовос.Петралица.
  2021-04-01 09:00:002021-04-01 11:00:00Кумановоф-ка Бонум во с.Драгоманце, с.Драгоманце, с.Пузаљка, с.Врачевце, с.Степанце, с.Жегљане, с.Кокино, с.Малотино, с.Арбанашко, с,Рамно, с.Длабочица, с.Дејловце, с.Цветишница, с.Буковљане.
  2021-04-01 08:00:002021-04-01 14:00:00КумановоКУМАНОВО: нас.Доброшане, после бензинска Детоил.
  2021-04-01 08:40:002021-04-01 17:00:00Охридс. Сопотско, предавател на А1-Сител во с. Сопотско.
  2021-04-01 09:30:002021-04-01 14:00:00ПрилепПРИЛЕП: с.Св.Митрани, с.Бучин, с.Пресил, с.Милошево.
  2021-04-01 09:30:002021-04-01 15:30:00Прилепдел од село Локвени.
  2021-04-02 00:00:002021-04-02 13:00:00ПрилепКРУШЕВО: Спомен куќа од Тоше Проески, Гумење, Манастир св.Преображение, Македониум на Гумење.
  2021-04-01 09:00:002021-04-01 11:00:00ПрилепПРИЛЕП: с.Пашино.
  2021-04-01 09:00:002021-04-01 15:00:00Скопје Аеродромдел од с.Ракотинци кон делот под основното училиште кон Добридол.
  2021-04-01 08:00:002021-04-01 15:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул.Лазар Поп Трајков бр.17,18,19. ул.Трифун Хаџи Јанев ,бр.8,10,12. ул.Ташко Караџа,бр.2,4,6,8.
  2021-04-01 09:30:002021-04-01 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од потрошувачите на ул.Андреја Зоограф ( во близина на бензиска пумпа), Дел од потрошувачите на ул.Смилевска ( во близина на бензиска пумпа), Дел од потрошувачите на влез во село Кондово. Бензиска Пумпа на Макпетрол, месна заедница. Дел од потрошувачите на ул.Црногорска покрај пруга, Дел од потрошувачите на ул.Борис Сарафов ( во близина на бензиска пумпа), Дел од потрошувачите на ул.Александар Македонски ( во близина на бензиска пумпа).
  2021-04-01 09:00:002021-04-01 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од село Крушопек ( околина на Џамија).
  2021-04-01 10:30:002021-04-01 14:00:00Стругас.Лабуништа, карткотраен прекин ќе имаат и потрошувачите на с.Подгорци
  2021-04-01 09:00:002021-04-01 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ: Лозово.
  2021-04-01 09:45:002021-04-01 14:00:00ТетовоЈЕДОАРЦЕ: с.Једоарце, с.Отуње, с.Сетоле, дел од с.Непроштено, влез од селото, дел од с.Џепчиште, горниот дел од селото, објектите околу фабрика Рофикс.
  2021-04-01 09:00:002021-04-01 15:00:00ТетовоТЕТОВО: ул.144, 145, дел од ул.Х.Антевски, крајот од ул.Ј.Златановски, дел од ул.Б.Тоска, касарната во Тетово, дел од ул.М.Рајчевиќ, дел од ул.Кумановска, дел од ул.Х.Антовски, ул.125, ул.126, дел од ул.Љ.Б.Пиш кај Тетовчанка, дел од ул.Б.Тоска кај Тетовчанка, нас.Дреноец, дел од С.Тасевски, Биро за вработување и објекти околу бирото, објекти кај градскиот стадион во Тетово на ул.И.Р.Лола, ул.135, ул.151, бензиска пумпа Макпетрол.
  2021-04-01 09:00:002021-04-01 11:00:00ТетовоТЕТОВО: зградата која се наоѓа веднаш до ТС ЈНА 2, на ул. Железничка.
  2021-04-01 09:30:002021-04-01 14:30:00ШтипШТИП: УЛ.ЕГЕЈСКА, ДЕЛ ОД УЛИЦА ДУЗЛАЧКИ РИД.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ