четврток, февруари 22, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 01.02.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 01.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-01 10:002024-02-01 12:00Битоладел од ул. Прилепска
  2024-02-01 12:002024-02-01 14:00Битолаул.Елпида Караманди
  2024-02-01 12:002024-02-01 14:00Велесс.Мелница
  2024-02-01 10:002024-02-01 13:00Кочанифирми во круг на Атом Стопански двор на ул. Теодосија Паунов
  2024-02-01 12:002024-02-01 14:30Охридс. Расино. База Рашанец, с. Речица, с. Плаке, с. Опеница, с. Свињишта, с. Сирула, с. Куратица,, Мобимак Завој, МХЕ Речица, Прентов Мост, Космофон Буково, с. Завој
  2024-02-01 09:302024-02-01 15:00Прилепул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-02-01 08:002024-02-01 12:00Скопје Аеродромул. 4 с. Студеничани, ул. 1 с. Студеничани (улица наспроти Каршиака)
  2024-02-01 09:002024-02-01 13:00Скопје Аеродромдел од с.Долно Количани
  2024-02-01 09:002024-02-01 13:00Скопје Васил ГлавиновС.Миладиновци Ул.8, Ул.10 и Ул.1
  2024-02-01 07:302024-02-01 15:00Скопје Васил ГлавиновИНЏИКОВО: Улица 2, 4, 6, 8, 10, 11 и ул. Добре Ивановски
  2024-02-01 10:302024-02-01 14:00Скопје Ѓорче ПетровБАРДОВЦИ: Дел од ул.4 бр.235 Бардовци
  2024-02-01 10:002024-02-01 14:00Тетоводел од с.Ларце
  2024-02-01 09:002024-02-01 14:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во дел од населба Деребој на патот за с.Фалише, дел од град Тетово, (Шамион,АТА, АЛБ МИл, Нијази,Хајпул до Нијази, Адили,АК)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ