понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 15 10 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 15 10 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-10-15 09:45:002020-10-15 13:45:00Велесс.Голозинци, с.Горно Врановци, с. Дреново, нас. Порцеланка, с.Лисиче, брана Лисиче, с. Отиштино, с. Бањица, с.Мелница, нас. Чашка и с. Чашка, с.Раковец, с. Еловец, с.Долни и Горно Јаболчиште
  2020-10-15 12:00:002020-10-15 13:00:00Гевгелијас.Пирава , вклучително и плантажа Пирава , пумпа Пирава , пумпа Арена , пумпа Мит магнат.
  2020-10-15 05:30:002020-10-15 18:00:00Гевгелијадел од корисниците од Валандово (населба Мечкин даб до над болницата и по чешма Фаратка).
  2020-10-15 09:30:002020-10-15 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: дел од с.Добридол-област после школото.
  2020-10-15 08:45:002020-10-15 14:30:00Делчевос.Дулица.
  2020-10-15 08:00:002020-10-15 17:00:00КичевоКИЧЕВО: дел од ул.11ти Октомври и околните сокаци, дел од Бул. Ослободување и Бензиска - Пуцко Петрол.
  2020-10-15 12:00:002020-10-15 15:00:00КочаниВИНИЦА: Центрофурта (фабрика за сокови), Мотел - ресторант Центрофрута, Мотел - ресторант Слив, Макпрогрес (фабрика и канцеларии) во м.в. Горица, Мебел Ви (салон за мебел) во м.в. Горица, м.в Горица (Пектранс, Агро вин, Оранжерии Самантов), Сепарација за Песок.
  2020-10-15 07:30:002020-10-15 16:45:00КратовоКалин Камен, с.Дренак, с. Бс, Ќусино, с.Дурачка Река.
  2020-10-15 08:00:002020-10-15 14:30:00Кратовос.Емирица и с.Којоково.
  2020-10-15 10:00:002020-10-15 12:00:00КумановоКУМАНОВО: Дел од ул.Окромвриска Револуција, на раскрсница кај ресторан Помодоро.
  2020-10-15 10:00:002020-10-15 12:00:00ОхридОХРИД: дел од ул. 15ти Корпус.
  2020-10-15 08:30:002020-10-15 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Христо Татарчев со подулици 2,4, 6 во близина на нов кружен тек на бул.Србија.
  2020-10-15 09:00:002020-10-15 15:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.Малешевска - 1.
  2020-10-15 10:00:032020-10-15 15:00:03Стругас.Подгорци.
  2020-10-15 09:00:002020-10-15 15:00:00Стругас.Делогожда (на влез од селото).
  2020-10-15 09:00:002020-10-15 15:00:00СтрумицаКОНЧЕ: Дедино, Ракитец, Долни Липовиќ, Горно Липовиќ, Долни Радеш, Габревци, Конче, Лубница и бензинска станица Макпетрол - Лакавица.
  2020-10-15 09:00:002020-10-15 12:00:00СтрумицаСТРУМИЦА: Кружен тек на излез од Струмица према Радовиш, Објектите кои се напојуваат од ТС Печатница.
  2020-10-15 09:30:002020-10-15 15:00:00ТетовоТЕТОВО: дел од с.Вратница.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја