недела, март 7, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија на 18-09-2020

  Планирани прекини во дистрибутивен систем за електрична енергија на 18-09-2020.

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-09-18 09:00:002020-09-18 11:00:00Гостиварс.Речане, с.Ново село, с.Сретко, с.Церово базите покрај Автопат Гостивар Кичево
  2020-09-18 08:30:002020-09-18 14:30:00Делчевос.Турија, с.Киселица и с. Црквенец, с.Бигла, с.Драмче, с. Вртиславци и с.Селник, с.Илиово
  2020-09-18 08:00:002020-09-18 15:00:00Кратовос.Габар, с.Метежево, с.Огут, с.Осиче
  2020-09-18 08:00:002020-09-18 14:30:00Кратовос.Нерав, с.Орашац, с.Герман, с.Станча
  2020-09-18 09:00:002020-09-18 16:00:00ПрилепМанастир Зрзе, с.Зрзе, с.Долгаец,с.Маргари, Репетитор од Мобимак
  2020-09-18 05:30:002020-09-18 13:30:00ПрилепСтара Чаршија Прилеп, Републиканска, Илија Василески, Стеван Димески, Бизнис Центар, Автобуска Кула, Корзо, Рид 1
  2020-09-18 05:30:002020-09-18 07:30:00Прилепцентралното градско подрачје, кратки прекини
  2020-09-18 08:30:002020-09-18 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: бул Борис Трајковски кај Технички Преглед (ПСС и објектите до Техничкиот)
  2020-09-18 09:00:002020-09-18 15:00:00Скопје Аеродромдел од село Варвара, делот кон Долни Бавчи
  2020-09-18 08:30:002020-09-18 14:22:50Скопје АеродромДРАЧЕВО: Ул Партизански пат и околните улички
  2020-09-18 08:30:002020-09-18 12:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Христо Чернопеев и дел од ул.Славејко Арсов
  2020-09-18 05:00:002020-09-18 06:00:00Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: дел од Индустриска зона кон Бардовци, Визбегово, Медика, Свислион
  2020-09-18 09:00:002020-09-18 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Жданец бр.44 и објекти во близина
  2020-09-18 09:00:002020-09-18 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: дел од корисниците во с.Шишево
  2020-09-18 09:00:002020-09-18 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Демир Трајко
  2020-09-18 10:00:002020-09-18 12:00:00Тетовоул.Љуботенска, патот за Шапка
  2020-09-18 09:00:002020-09-18 15:00:00Тетовос.Брезно, дел од с.Теарце
  2020-09-18 07:30:002020-09-18 11:30:00Штипреон Кежовица, Физикална терапија, бања Кежовица, Градската капела

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја