среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 12 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 12 02 2022

  Планирани прекини
  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-12 07:30:002022-02-12 17:00:00ШтипСв. Николе: цел конзум на Овче Поле (сите индустриски објекти на Овче Поле)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ