сабота, февруари 27, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе
  Почетна Прекини во снабдувањето

  Прекини во снабдувањето

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 02 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 02 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 27 02 2021 и понеделник 01 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 27 02 2021 и понеделник 01 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 26 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 26 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 25 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 25 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 24 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 24 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 23 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за вторник 23 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 20 02 2021 и понеделник 22 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 20 02 2021 и понеделник 22 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 19 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 19 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 18 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 18 02 2021

  Прочитај

  Струја