петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Дополнително известување за прекини во снабдување на електрична енергија за недела 03 07 2022

  Дополнително известување за прекини во снабдување на електрична енергија за недела 03 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-03 08:00:002022-07-03 14:30:00КочаниВИНИЦА: м.в Превалец на Регионален пат Кочани- Виница, фирма Рото-М, објект Шагал

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја