петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Дополнителен планиран прекин за сабота 01.06.2024

  Дополнителен планиран прекин за сабота 01.06.2024

  Почеток Краj КЕЦ Адреса
  2024-06-01 09:00 2024-06-01 15:00 Скопје Аеродром СКОПЈЕ – ЦЕНТАР: дел од ул.Даме Груев – Блок 10 згради и деловни објекти

   

  НАЈНОВИ ВЕСТИ