понеделник, декември 11, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 02 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 02 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-02 09:00:002022-06-02 16:00:00Битолас.Црнобуки
  2022-06-02 09:00:002022-06-02 13:00:00Битолаул. Тодор Паница и дел од ул. Игнат Атанасовски
  2022-06-02 08:30:002022-06-02 14:30:00ДелчевоБЕРОВО - Абланица, манастир Света Богородица, МХЕ Клепалска Река, Беровско Езеро, Линако, Фета, Мобимак Фета, Космофон Беровско Езеро, Рибарник Шумско, Пипонски колиби
  2022-06-02 08:00:002022-06-02 14:00:00Кумановодел од 3-та МУБ, дел од корисниците каде што во тек е изградба на кружен тек на ул. 3-та МУБ и ул. Гоце Делчев
  2022-06-02 08:00:002022-06-02 14:00:00Кумановодел од Романовце
  2022-06-02 08:30:002022-06-02 11:30:00ПрилепКРУШЕВО - ул. Нико Доага, ул. Никола Карев
  2022-06-02 11:30:002022-06-02 13:00:00Прилепс. Врбоец
  2022-06-02 08:00:002022-06-02 14:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Јустинијан Први, ул. Студеничанска
  2022-06-02 09:30:002022-06-02 14:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од ул. Ѓуро Салај, дел од ул. Даутица, дел од ул. Алексо Демниевски под ул. 19
  2022-06-02 09:30:002022-06-02 15:30:00Стругас.Долгаш.
  2022-06-02 10:00:002022-06-02 15:00:00Струмицаул.Иљо Шопов
  2022-06-02 09:00:002022-06-02 15:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се околу стар Шик Јелак на ул. Маршал Тито и 29 Ноември
  2022-06-02 10:00:002022-06-02 14:00:00ШтипС. ЈОНУЗЛИЈА, ЕБИПЛИЈА, ПАРНАЛИЈА, КУЧИЦА, ВИЛИ ПЛАЧКОВИЦА, ВРТЕШКА, ДЕТСКО ОДМАРАЛИШТЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ