недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 18 05 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 18 05 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-05-18 09:00:002022-05-18 15:30:00Битолас. Трново
  2022-05-18 08:15:002022-05-18 14:00:00Гевгелијасело Казандол
  2022-05-18 09:20:002022-05-18 15:00:00Кичевос. Битово
  2022-05-18 11:30:002022-05-18 14:00:00Кумановоул. Пионерска, Партизанска, Прохор Пчињски, Димитар Влахов, Уни банка, ресторан Баба Цана
  2022-05-18 08:00:002022-05-18 11:00:00КумановоДимитар Влахов, Стојан Сликар, И. Л. Рибар, 29Ноември
  2022-05-18 10:00:002022-05-18 14:00:00Прилепс. Витолиште, с. Бешиште, с. Будимирци, с. Старавина, с. Зовиќ, с. Градешница
  2022-05-18 08:00:002022-05-18 13:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Тоне Томшиќ, дел од ул. Иван Козаров, дел од ул. Дичо Петров, дел од ул. Боте Боцевски
  2022-05-18 12:00:002022-05-18 15:00:00Скопје Аеродромдел од ул. 1 и ул. Ракотинци пред општина Сопиште
  2022-05-18 08:00:002022-05-18 13:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО - дел од ул. Бранко Заревски, дел од ул. Методија Патчев, дел од ул. Китка
  2022-05-18 11:25:002022-05-18 14:00:00Тетовос. Долно Седларце, индустриски и деловни објекти кои се наоѓаат на излез од Тетово кон влез во с. Брвеница, образовни институции кои се наоѓаат пред влез во с. Брвеница
  2022-05-18 10:00:002022-05-18 12:30:00Тетовос. Вешала, с. Бозовце
  2022-05-18 09:00:002022-05-18 11:30:00Тетовомлекара Бриони Челопек, фарма Бриони, БП Бриони, водна пумпа на влез во село и објекти кои се во близина на местото Бриони

  НАЈНОВИ ВЕСТИ