недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 28 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 28 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-28 09:00:002022-04-28 15:00:00Битолас. Будаково и с. Трап, Општина Могила
  2022-04-28 08:30:002022-04-28 16:00:00Битолас. Живојно и Космофон Живојно
  2022-04-28 09:00:002022-04-28 13:30:00Битолас. Лопатица, Водовод Лопатица, Космофон Древеник и Древеник
  2022-04-28 09:00:002022-04-28 15:00:00Гевгелијасело Хума
  2022-04-28 09:00:002022-04-28 14:00:00Гевгелијакорисниците од Богданци околу Полициската зграда и Централниот дел околу Општина Богданци како и Фирмата Рапид гас, Магазините на АРМ во Дубрава и Пумпите Водовод Дубрава
  2022-04-28 08:45:002022-04-28 13:30:00ДелчевоВратиславци, Гаволска маала
  2022-04-28 08:00:002022-04-28 14:00:00Кратовос.Крстов Дол
  2022-04-28 08:30:002022-04-28 15:30:00ОхридДел од улица Абас Емин ( уличка наспроти продавница Џајко )
  2022-04-28 11:00:002022-04-28 12:00:00Охриддел од ул. Нада Филева Св. Сава кон Каменско, дел од ул. Климентов Универзитет од црква Челница кон Водовод
  2022-04-28 11:00:002022-04-28 13:00:00Скопје Аеродромградинка „Срничка“
  2022-04-28 09:00:002022-04-28 15:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул. Славчо Стојменски
  2022-04-28 10:00:002022-04-28 14:00:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: ул. 16
  2022-04-28 08:30:002022-04-28 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од потрошувачи на ул.Кичевска, ул.Воин Драшкоци, ул.Злате Михајловски, ул.Ибе Паликуќа, ул.Манчу Матак, објект на ФАРМАХАМ
  2022-04-28 08:30:002022-04-28 15:00:00Стругас.Горна Белица,
  2022-04-28 09:30:002022-04-28 13:00:00ТетовоМАЛА РЕЧИЦА: дел од 167 кон Илинденска, дел од ул,172 кон ул.167 и среден дел од ул.175
  2022-04-28 10:00:002022-04-28 12:30:00Тетоводел од с.Теново на првиот влез
  2022-04-28 10:00:002022-04-28 12:00:00Тетовос.Чифлак, кај Калник и Палчиште

  НАЈНОВИ ВЕСТИ